Potvrđeno je! Vraća nam se "Seks i grad"
Filmomanija ShowBiz

Potvrđeno je! Vraća nam se “Seks i grad”

HBO objavio konačnu potvrdu – kultna serija dobiva svoj reboot! Tijekom 2021. u kasno proljeće počinje snimanje nastavka kultne serije, pod imenom “And just like that…“, međutim, serija će prikazivati avanture samo tri glavne junakinje, jer se Kim Cattrall ne vraća u avanture Seksa i grada.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, objavile su da se vraćaju na ulice New Yorka, kojima su toliko puta prošetale u zanimljivim štiklicama, kako bi oživjele dobro nam znane likove – Carrie, Mirandu i Charolotte te na svojim društvenim mrežama podijelile kratku najavu nove serije.

Potvrđeno je! Vraća nam se "Seks i grad"

Serija koja je lansirana sada već daleke 1998. godine, emitirala se šest sezona te je osvojila sedam nagrada Emmy, te osam zlatnih globusa! Temeljena je na knjizi autorice Candace Bushnell, a vrtjela se oko života popularne kolumnistice Carrie i njene tri najbolje prijateljice. Serija je u to vrijeme razbijala dogme i tabue vezane uz seks, ali je bila često i vrlo kritizirana zbog nekih tema i ponašanja glavnih junakinja.

Potvrđeno je! Vraća nam se "Seks i grad"

Bez Kattrall to će biti jedna sasvim druga priča….

Izvršni producent reboota bit će Michael Patrick King, a serija će dobiti deset epizoda i pratiti tri prijateljice Carrie (Parker), Mirandu (Nixon) i Charlotte (Davis) u njihovim novim anvanturama, kao prpošnih pedesetogodišnjakinja.

Hoće li serija biti hit ili će doživjeti totalni fijasko? Tko zna. Interes za serijom i njenim junakinjama i dalje je velik, jer ni dvadeset godina nakon lansiranja prve epizode ne silazi s trona kao jedna od još uvijek najgledanijih ženskih serija ikad.

Potvrđeno je! Vraća nam se "Seks i grad"

Postoji žal zbog odluke Kim Cattrall da se ne vrati u seriju, no ona je po tom pitanju bila jasna kada je izjavila:

Glumila sam je i dulje nego što sam trebala jer sam voljela ‘Seks i grad’. Na mnogo načina ta je serija bila veliki blagoslov, ali nakon drugog filma bilo mi je dosta. Nisam mogla shvatiti zašto me jednostavno ne zamijene s drugom glumicom, nego su me umjesto toga maltretirali. Ne znači ne. Ne želim ni sat vremena provesti u situaciji u kojoj mi nije ugodno. Želim birati s kim ću provoditi vrijeme privatno i profesionalno. To je moj život.

Kako će se ostale junakinje snaći bez nje i što će nam donijeti nova serija, saznat ćemo uskoro! Očekujemo je s velikim zanimanjem!

Komentari

Neki baner