Poruka muškarcima: kada je žena s tobom završila, ona je završila!

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minutes

Stvar sa ženama je zapravo vrlo jednostavna… ako te voli dat će ti 7000 šansi. Ona zaista vjeruje da možeš biti najbolja verzija sebe, i želi biti tu kada se to dogodi. Iz tog razloga, previše cura zaglavi u strašnim odnosima s momcima koji ih ne tretiraju dobro.

One stvarno žele vjerovati da kada kažete da ćete biti bolji, da ćete se zbilja ovaj put potruditi…

Ali kada je žena završila s tobom, onda je stvarno završila. Jednom kad shvati koliko je bolji život, bez tebe u njemu, koji joj trošiš vrijeme i energiju, vrata su ti zatvorena. Nijedna količina transformacije tijela, životnog stila i karijere neće je odvojiti od novog života i apsolutne slobode… bez tvog utjecaja.

Tipično je zapravo da to shvatiš tek kada prokockaš šansu i vratiš se s nekim klišejom: ”Pa ako me nije mogla trpjeti u najgorem izdanju, ne zaslužuje me ni u najboljem”, ali istina je da nitko ne zaslužuje da bude s očajnim partnerom i nitko ne zaslužuje imati stresan, dramatičan život jer njegov partner ne može preuzeti odgovornost za svoje destruktivne izbore.

Nećeš imati problema pronaći nekog novog kada središ svoj život.

Nije tajna da ljude privlače oni koji izgledaju stabilnije i usklađeno sa svojom individualnom svrhom; međutim, trik je pronaći nekoga tko će biti vjeran tebi, tko će biti tu kroz poteškoće, kroz životne peripetije, kad stvari ne idu glatko.

Nisi sumnjao da će djevojka koja je ostala na tvojoj strani prolaziti kroz sva ta sranja tijekom tvojih životnih oluja, ali što je s ljudima koji su došli tijekom lijepog vremena?

Bit će teško u tim trenucima – kada se boriš s novom partnericom koja ne može prihvatiti tvoje sjenke – onda ćeš shvatiti vrijednost žene koja je to radila bez pitanja, vrijednost one koja je s tobom bila kroz oluje i voljela te potpuno nesređenog. U tome i je caka. 😉

Izvor: Pozitivan stav / Obrada APortal

Komentari

Neki baner