Ženski horoskop za ovaj tjedan

Damama rođenim u znaku Blizanaca astrolozi preporučuju da započnu tjedan s poslovnim pitanjima. Prva tri dana energija zvijezda i planeta bit će povoljna za privlačenje financijske dobrobiti, a od četvrtka ćete se moći baviti pitanjima vezanim uz osobni život. Ovaj će tjedan biti uspješan za Djevice ako uspiju steći kontrolu nad svojim osjećajima i ne izazivaju svađe neprimjerenim izjavama.

U razdoblju od 18.01 do 24.01. zvijezde i planeti će pružati podršku, ali njihova je energija promjenjiva, stoga astrolozi preporučuju da budete strpljivi i da ne djelujete ishitreno. To će vam pomoći da uspješno provedete tjedan i s lakoćom savladate privremene prepreke.

Astrolozi preporučuju predstavnicima svih horoskopskih znakova da vjeruju u sebe i da koriste unutarnje resurse za postizanje dobrobiti i sreće.

Žena Ovan

Dame rođene u ovom znaku ovog će tjedna trebati više razmišljati. Astrolozi preporučuju oslanjanje na intuiciju kako ne bi propustili značajne detalje i kako ne bi pali pod utjecaj manipulatora.

Vikend će biti idealan za akciju i osvajanje novih visina kako u poslovnom, tako i u osobnom životu.

Žena Bik

Astrolozi preporučuju ženama ovog znaka da se brinu o sebi početkom tjedna. Novi imidž pridonijet će povećanju samopoštovanja, što će biti ključ dobrog raspoloženja i novih pobjeda.

Ispunite se ženskom energijom kako bi uživali u svojoj atraktivnosti i lako privukli pažnju pravih ljudi za poslovne i osobne odnose.

Žena Blizanac

Damama rođenim u ovom znaku astrolozi preporučuju da započnu tjedan s poslovnim pitanjima. Prva tri dana energija zvijezda i planeta bit će povoljna za privlačenje financijske dobrobiti, a od četvrtka ćete se moći baviti pitanjima vezanim uz osobni život.

Važno je da ostanete smireni i optimistični kako bi se isključile pogreške u komunikaciji s okolinom.

Žena Rak

Tjedan će ženama koje su rođene u ovom znaku započeti pozitivno, međutim, kako vas uspjeh ne bi napustio, morat ćete pomno pratiti događaje. Astrolozi preporučuju Rakovima da se prilagode uspjehu i ne dopuštaju si misli o pogreškama.

Pozitivne promjene možete privući i ako svaki dan započnete s omiljenim aktivnostima i afirmacijama. To će vam pomoći da održite dobro raspoloženje.

Žena Lav

Lavice ovog tjedna mogu steći samopouzdanje i započeti put do uspjeha ako prestanu razmišljati o tome što drugi očekuju od njih. U poslovnom okruženju važno je biti aktivan kako biste postigli unapređenje ili poziciju koju zaslužujete.

U osobnom životu uspjeh čeka one koji se ne boje priznati svoje osjećaje i boriti se za ljubav. Vježbe za obnavljanje energije pomoći će vam da se nosite s odgovornošću.

Žena Djevica

Astrolozi Djevicama preporučuju da tjedan ne započinju s aktivnim radnjama, već meditacijom. Opuštajuće vježbe mogu pomoći ublažiti sebičnost i osjećaje koji mogu ometati kako poslovanje, tako i izgradnju odnosa.

Ovaj će tjedan biti uspješan ako Djevice uspiju steći kontrolu nad svojim osjećajima i ne izazivaju svađe neprimjerenim izjavama.

Žena Vaga

Astrolozi preporučuju damama Vagama da poslušaju sebe i započnu tjedan rješavajući one probleme koji zahtijevaju trenutnu intervenciju. Potrebno je definirati opseg posla za sebe i polako koračati prema svom cilju.

Takva će vas taktika spasiti od pogrešaka kako u poslu, tako i u osobnom životu. Intuicija će vam pomoći da lako prevladate prepreke na putu.

Žena Škorpion

Kraj siječnja/januara će za Škorpione bit će bogat događajima. Astrolozi preporučuju damama ovog znaka da se prilagode i budu pozitivne kako bi lako riješile probleme koji se pojavljuju i da se ne uzrujavaju ako se nešto iz planiranog ne može dovršiti u prvom pokušaju.

Škorpioni bi trebali uživati ​​u onome što imaju i težiti napretku, zahvaljujući sudbini za ono što su već postigli.

Žena Strijelac

Žene ovog znaka imat će mnogo prilika u ovom tjednu, ali te prilike neće biti dostupne onima koji će negativno percipirati što se događa. Astrolozi preporučuju ženama ovog znaka da tjedan započnu pozitivnim afirmacijama i da nauče kako prevladati poteškoće.

Takva taktika pomoći će u izgradnji snage volje i da ne propustite ugodne promjene koje su već na pragu.

Žena Jarac

Jarci će ovog tjedna imati uzbudljive avanture, ali bit će nemoguće sudjelovati u njima ako cijelo vrijeme posvetite poslu. Astrolozi preporučuju razdvajanje poslovnog i osobnog života.

Dopustite si odmor nakon teških dana, u društvu voljenih. Ženama ovog znaka neće biti teško privući ljubav.

Žena Vodenjak

Astrolozi Vodenjacima preporučuju da budu strpljivi. Ovog tjedna energija zvijezda i planeta bit će promjenljiva, a to vam može oduzeti snagu i radost.

Vrijedno je započeti tjedan vježbama koje će vam pomoći da obnovite rezerve snage, kao i pravovremenim odmorom, kako ne biste izgubili snagu volje i optimizam.

Žena Riba

Ženama Ribama ovog tjedna astrolozi preporučuju da koriste provjerene tehnike kako bi privukle ljubav i zaboravile na samoću. Ovo će razdoblje biti uspješno za uspostavljanje postojećih veza, a Ribe bi trebale uravnotežiti svoj žar kako ne bi pogoršale situaciju na emocijama.

U karijeri moći ćete dosegnuti nove visine ako prestanete popuštati pred privremenim preprekama.

dailyhoro.ru

Komentari

Neki baner