Kako bi me kaznio, moj muž je prestao spavati sa mnom

Procijenjeno vrijeme čitanja: 3 minutes

Postala sam jedna od onih žena koje pokušavaju na Internetu pronaći odgovor na pitanje; zašto je moj suprug prestao voditi ljubav sa mnom? Uostalom, još smo mladi i ja sam u dobroj fizičkoj formi, ali to mu izgleda nije bilo važno…

Ako se netko žali na nedostatak seksa u braku, onda je to muškarac. Ipak, na Internetu sam više puta naišla na tekstove o tome kako su muškarci napustili svoje supruge. Razlog su ponekad bile ljubavnice, ili suprugova depresija ili kompleksi. Ali bez obzira na razlog, na kraju se žena uvijek osjećala napušteno.

Vjerujem da je i vama veoma čudno čuti ženu da se žali na nedostatak seksa. Ova vrsta žalbe obično dolazi od muškaraca…

Nažalost, i sama sam postala jedna od onih žena koje pokušavaju pronaći odgovor na pitanje zašto je moj suprug prestao voditi ljubav sa mnom. Napokon, bila sam atraktivna i u dobroj fizičkoj formi. Ali to mu nije bilo važno.

Mislim da me u početku nije varao. Bar još uvijek mislim da je tako. Također sumnjam da moj muž nije želio voditi ljubav sa mnom, kako bi me kaznio.

Znate li da postoji jezika ljubavi? Na primjer, ljubav iskazujem riječima i fizičkim postupcima. Moj bivši znao je za to. Znao je koliko mi je seks važan. Znao je koja vrsta dodira i riječi su me uzbuđivale, i iako nikada nije bio posebno pričljiv ili romantičan, i dalje me je uzbuđivao – riječima, fizički i seksualno.

Ne znaš da li želiš seks?!

Sve je počelo s kritikama na račun mog izgleda. Iako su mi muškarci u teretani i moji muški prijatelji više puta govorili kako izgledam dobro nakon porođaja, on je tvrdio drugačije. Bila sam suviše mršava za njega i čula sam samo kritike na svoj račun. I nijedan kompliment „izgledaš nevjerojatno“.

Više puta sam čula kako muškarci osuđuju žene zbog debljanja tijekom trudnoće, i iako mi se činilo nepravednim, kritika zbog mršavosti bila mi je novost.

A onda je uslijedila ravnodušnost. Na moje pitanje da li želi voditi ljubav, odbio je ili, još gore, rekao da ne zna. Bilo je zbunjujuće. Kako to ne znaš da li želiš seks ili ne? Ovo je jaz između nas učinilo još dubljim.

To je znalo trajati tjednima, a onda bi me iznenada počeo gnjaviti usred noći, kao da je nemoguće pričekati jutro. Kada su njegovi osjećaji prema meni oslabjeli, morala sam ga molili za zagrljaj ili poljubac. Bilo je to užasno iskustvo. Ponižavajuće.

Emotivno zlostavljanje

Bilo je to emotivno zlostavljanje. Još uvijek sam bila ona kojom se vjenčao, ali izgleda jednostavno više nisam bila žena kakvu je želio.

Njegov bijes, nezadovoljstvo mojim tijelom i onim tko sam bila, doveo je do namjernog lišavanja mene onoga što mi je trebalo. Zbog toga me je probudio usred noći zbog seksa. I zato se prijavio na aplikaciju za upoznavanje kada smo počeli ići na obiteljsko savjetovanje. Je li me je prevario? Vjerojatno da.

Kako bi me kaznio,

woman in white tank top lying on bed
Photo by cottonbro on Pexels.com

Žene s kojima je komunicirao na mreži nisu bile ništa posebno niti fantastično atraktivne. Zapravo me nije bilo briga kako izgledaju, jer mi je najgora kazna bila njegova hladnoća. Na kraju me je to natjeralo da se razvedemo. I nimalo se ne kajem.

Stil

Komentari

Neki baner