Horoskopski znakovi koji naprosto ne žele odrasti!

Procijenjeno vrijeme čitanja: 1 minute

Djetinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svatko od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znacima, djetinjasto je baš sve!

Ovan

Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zato su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju da priznaju svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpion

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpioni su izrazito zreli i razumni – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako škorpija nije zamislila, njihovo raspoloženje se mijenja, postaje svadljiva i agresivna i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na kasi!

Prva

Komentari

Neki baner