Šuška se šuška: Prekinuli Hana Rodić i Goran Jurenec aka Gospodin Savršeni

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minutes

Iako to još uvijek nisu potvrdili, šuškanja o njihovom prekidu sve su glasnija, a par ih je potkrijepio činjenicom da je popularna starleta sa svog Instagram profila obrisala zajedničke fotografije, dok je Gospodin Savršeni svoj profil zaključao.

Iako je još nedavno na svom Instagramu pisala kako su zajedno, sretni te već smišljaju imena budućoj zajedničkoj djeci, Hana je ipak sada jasno poslala poruku o statusu njihove veze. Obrisala je skoro sve fotografije, osim dvije; s naslovnice časopisa i zajedničko poziranje na jednom eventu.

Photo Instagram

O problemima u ljubavnom raju priča se već dugo, dok neki njihovu vezu od samog početka dovode u pitanje nazivajući je marketinškim trikom i tvrdeći kako par nikada zapravo nije bio niti živio zajedno već je sve osmišljeno radi dizanja njihove popularnosti, a kasnije i popularnosti brenda kojeg su zajedno lansirali.

U tome svemu teško je naravno reći što je istina a što trač, no nepobitna činjenica ostaje da su zajedničke slike obrisane i da je jedan od omiljenih hrvatskih parova, koji je od prvog dana pod velikom pažnjom javnosti izgleda zaista prekinuo.

U međuvremenu i Hana je zaključala svoj Instagram profil.

Photo: Instagram

Komentari

Neki baner