Essentielle; čarobni serum koji revitalizira kožu i vraća joj sjaj

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minutes

Ne tako davno upoznale smo se s divnim proizvodima koje proizvodi obitelj Matulić i odmah isprobale neke od njih. Osobito nas je zadivio Essentielle hijaluronski serum.

Essentielle se od sličnih proizvoda razlikuje činjenicom da se bazira na prirodnim sastojcima koji dubinski njeguju kožu, održavaju je vlažnom i blistavom.

Ovaj serum, vrlo je lagan, voden i namjenjen njezi lica, vrata i područja oko očiju. Glavni sastojak je hijaluronska kiselina koja koži pruža potrebnu vlažnost, čvrstoću i gipkost, te osigurava regeneraciju i zacjeljivanje kože. Također ima sposobnost vezivanja vlage i tako održava kožu hidratiziranom i mladolikom.

Drugi važni sastojak Essentielle seruma je ulje pulpe vučjeg trna, koje štiti kožu od vanjskih utjecaja i dubinski je regenerira.

Essentielle hijaluronski serum za lice

Serum je najbolje koristiti ujutro i navečer prije nanošenja vaše omiljene kreme. A kako biste svojoj koži pružili najbolju njegu, dobro je Essentielle serum kombinirati nekom od krema iz Elle linije, ovisno o tipu vaše kože, te održavati čistom i blistavom uz Rebelle piling za lice i tijelo.

Rebelle piling za lice i tijelo

Više o Essentielle serumu i ostalim proizvodima možete saznati na www.opgmatulic.com

Komentari

Neki baner