Amadea Krajinović – poduzetnica s izuzetnim osjećajem za lijepo!

Svestranost i dublje razumijevanje života, posla, bivanja i ostvarenja snova temeljne su osobine moje današnje gošće. Amadea je topla osoba koja voli rad, kreativnost i sklad! U njenom svijetu sve ima svoje mjesto i sve se dešava s razlogom i u pravo vrijeme. Ona se ne nameće, ne forsira, sve kreira s lakoćom i potpunom usklađenosti s trenutkom. Iako se već dugi niz godina bavi poduzetništvom, uvijek sebi samoj ostavlja prostora za rast, napredak i učenje. Kroz svoj rad spaja kreativu, inovaciju, luksuz i ljepotu. Ima osobito izražen senzibilitet za lijepo, moderno, ukusno, profinjeno i usklađeno. Mogla bih čak reći da sam kroz razgovore s njom stekla osjećaj da je manje apsolutno više! Upoznajte njene brendove kroz novu poduzetničku priču…

Amadea Krajnović  je poduzetnica koja se u svijet poduzetništva otisnula prije više od 30 godina. Davne 1990. godine dala je otkaz u jednoj od banaka gdje je bila zaposlena duže vrijeme. Otvorila je svoju tvrtku kada dostupnost informacija i mogućnost edukacija nije bila velika kao danas. Svoja prva poduzetnička iskustva stjecala je radeći u grafičkoj industriji, gdje je još i danas, a osim izrade potrebne papirne konfekcije i tiska za svoje klijente, specijalizirala se za izradu luksuznih personaliziranih modela kutijica promotivnih šibica pod nazivom branda «zapali me».

Amadea Krajinović – poduzetnica s izuzetnim osjećajem za lijepo!
Foto: Privatna arhiva

Tijekom svog odrastanja u obitelji gdje je znanje, lijepo ponašanje i uredno odijevanje bilo temelj na putu prema uspjehu, a i u  svakodnevnom životu, interes prema modnom i make up svijetu pokazala je još u ranoj dobi, gdje je  pravila bontona i odijevanja učila od bake i majke. Daljnjim školovanjem i pohađanjem raznih edukacija, a završivši i jednogodišnju edukaciju  o beauty, modnom, filmskom, kazališnom i televizijskom make up-u, stekla je zanimanje profesionalnog  make up artista, čime se bavi i danas.

Ponosna je vlasnica branda RED LIPS professional make up, gdje osim šminkanja, provodi programe edukacije za osobne i profesionalne potrebe, kao i potrebe asistiranja pri kupovini.

Neki baner

Radeći na svom osobnom rastu i razvoju više od dvadeset godina i pohađajući razne edukacije seminare, konferencije stekla je zvanje Energetskog terapeuta, čija  stečena znanja primjenjuje u svom daljnjem radu educirajući  i prenoseći znanja svima koji to žele.

Supruga je i majka odraslog sina i kćeri, koji su uspješni poduzetnici u djelatnostima koje su izabrali. U svoje slobodno vrijeme druži se s prijateljicama, posjećuje koncerte, kazališne predstave, promocije knjiga koje obožava i svaki slobodna trenutak koristi za čitanje, putuje.

Uživa u druženju s obitelji i dugogodišnjim prijateljima, posebice na moru koje obožava.

Ideja joj je u skoro vrijeme živjeti na relaciji Zagreb – more, koja joj se već polako i ostvaruje.

Zbog toga ako tražite nekog tko bi vas mogao svjetovati kako uskladiti osobni život i posao, tko bi vas mogao usmjeriti a pritom vam pomoći da izvučete ono najbolje iz sebe i sve to još s dozom stila i gracioznosti, onda je Amadea prava osoba za vas. Prepustite se u njene stručne ruke s povjerenjem.

Primjer rada:

Amadea Krajinović – poduzetnica s izuzetnim osjećajem za lijepo!
MUA: Amadea Krajinović

Njen rad možete pratiti putem društvenih mreža gdje podrobnije možete upoznati njene brendove! A kontaktirati je možete i putem njenog Linkedin profila i weba: sibice.com.hr

RED LIPS Faccebook fan page & Instagram. ZapaliMe Facebook fan page & Instagram

Neki baner