Bivše djevojke “ocrnile” Miloša Bikovića

Arina Vološina, plesačica iz Ukrajine, nama poznatija kao bivša djevojka Miloša Bikovića, objavila je na Instagram profilu poduži tekst za Bikovića, te veze u kojoj su bili godinu dana.

Njezina objava ispod njihove slike glasi ovako:

Oko godinu dana nisam živjela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovjek spominje Boga na svakom koraku). Imala sam posljednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Ali, 31. srpnja sve je potpuno raspršeno. Čovjek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

Ipak, kada se sve saznalo, promijenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reagiraš, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam djevojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja.Primam negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam.

Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrijednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vrijeme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osjećaj odgovornosti i osjećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenutcima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana.”

Neki baner

Burne reakcije javnosti

Njezina objava izazvala je lavinu komentara, što podrške, što pljuvanja po njoj. Ali tu nije kraj. Nakon nje svojom objavom podršku joj je pružila manekenka Barbara Tatalović, također bivša djevojka Miloša Bikovića.

” U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje cijeni nego reputacija. E, pa baš zato što velika većina vas misli da ova mlada djevojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću se oglasiti”, započela je manekenka objavu.

“Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnjusnih stvari koje sam doživjela iz cijele ove situacije i da od te situacije napravimo jedan reality. To nije poanta. Poanta je da stanem u zaštitu toj hrabroj djevojci i da masi koja vjeruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla”, napisala je Barbara.

“Dalje ne želim ulaziti u sve ovo, niti svoju obitelj, dečka i najbliže uvlačiti u blato i farsu koja je prezentirana masi i u koju masa slijepo vjeruje. To je, čini mi se, borba s vjetrenjačama”, zaključila je Barbara svoju objavu.

Nakon svega oglasio se i Bikovć objavom na Twitteru.
“Umirem da čujem što će reći Aglaja i Kristina iz vrtića”.

Pri tome je javnost podsjetio na svoju bivšu djevojku Aglaju Tarasovu s kojom je prekinuo prije tri godine.

Osveta bivših ili?

Je li u pitanju osveta bivših djevojaka koje se ne mogu pomiriti s činjenicom da više nisu s Bikovićem? Ili su stvarno tako doživljavale svoju vezu s njim? Je li Miloša ovo pogodilo ili je njegova ironična objava ipak iskrena reakcija? Ne znamo. I ne možemo znati što se događalo između njih.

Ono što znamo, ali često zaboravljamo da nitko ne zaslužuje biti u vezi u kojoj se ne osjeća ispunjeno i potpuno? I ponekad se pitamo zašto ljudi uopće ostaju u takvim vezama dok i sami ne upadnemo u onaj toksični odnos gdje pokušavamo izvući drugu osobu na pravi put, umjesto da izvučemo sebe. Na bilo kakav put, bez te osobe.

Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL

Ono što je jako važno u ovoj priči (ako nismo djevojke koje se ne mogu pomiriti s prekidom veze) je to da cijenimo sebe. Da ne šutimo i ne trpimo. Da ne progovorimo kasno. Bilo da je u pitanju psihičko ili fizičko zlostavljanje. Bilo da nas netko sputava u nečemu ili se pored nekoga osjećamo manje vrijednima. Ako nas ne podržava, ako patimo pored nekoga za nekim drugim životom, ako se trudimo da promijenimo tu osobu nijedan odnos nema smisla. I neće biti bolje. Može samo biti gore po nas.

Važno je znati kada prestati. Kada prestati moliti za ljubav, za promjene, za pažnju… Važno je znati kada otići. Dok još ne izgubimo sebe. Dok još nije kasno za progovoriti i spasiti se. Jer jedno je živjeti s nekim tko ostavi prljavu čašu na stolu, a drugo je živjeti s nekim tko svaki dan iznova prlja vašu dušu. I toga budite svjesni.

Neki baner