Bok Ana…

Znam da je čudno no ja sam bivša djevojka tvoga dečka. Ne znam da li pričate o meni i ne znam da li si znala da postojim kad ste se upoznali. Ostavio me je zbog tebe. Bez prevare i to cijenim.

sad-505857_960_720Taj petak kada sam nam pripremila romantičnu večeru, on mi je priznao da je upoznao tebe i da želi krenuti dalje. Moj svijet se srušio jer je sve izgledalo savršeno. Rastali smo se a ja sam planirala vjenčanje i djecu. Bili smo skupa četiri godine. Najljepše četiri godine u kojima me je obasipao pažnjom i ljubavlju, a ja sam sve zanemarivala zbog karijere. Danas me ne čudi što se sve tako dogodilo. Negdje između trčanja na fax i posao, izgubila sam dečka. Najboljeg mogućeg dečka. I kajem se. No tu se ne može ništa promijeniti. On sada voli tebe i nadam se da je sretan, jer to zaslužuje. Osjećam da sam ga povrjeđivala svaki put, kada bi ga ostavila samoga za vikend, zbog sastanaka i svaki put kad sam odbila izići van, ili na tulum zbog mog umora.

Tako nekako je valjda upoznao i tebe… znam da nikada nećemo biti prijateljice, jer sam učinila da on hoda sa slomljenim srcem i bez pokazivanja osjećaja, ali sigurno ćeš ga ti do kraja izliječiti i vratiti mu nadu. Vjerujem da je već na mene zaboravio i da se u svom srcu riješio svake sumnje. Iako se sve dogodilo brzo, znajući da sam kriva, ja ne mogu ti ništa zamjeriti. Boli me svaki puta kada pogledam njegove stvari, kada čitam stare poruke, slike na kojima po pogledu znaš što čovjek osjeća. To sve sada ima s tobom.

Molim te ga čuvaš, da nikada ne osjeti tvoju odsutnost. Da je uvijek voljen i da ga poštuješ, jer znam da ćeš ti za njega biti jedina. On nije kao ovi ostali momci, ne gleda okolo i ne traži dalje. On kada voli, voli samo jednu a ja sam ga sama otjerala.

Bilo to sada ili kasnije, znam da bi otišao. Čovjek kada osjeti samoću bježi od samoga sebe. Znam da je pokušao razgovarati sa mnom ali ja nikada nisam slušala. Vjerovala sam da smo jaki zajedno, da će on zauvijek biti tu bez ikakvih pitanja. Da će biti pun razumijevanja i ljubavi, ali došao je do puta gdje je morao odabrati. I odabrao je tebe.

Ne znam ni sama zašto ti pišem ali nekako osjećam potrebu da ti priznam sve. Trudna sam… i sama sam tek jučer saznala. Nisam mogla cijelu noć spavati. Mučilo me sve to a kada sam ga pokušala nazvati ruka bi zadrhtala. Nosim njegovo dijete, njegov plod ljubavi koju je davao za mene. I nisam sretna nikako jer ću ostati sama ali dijete je nešto najljepše što mogu sada dobiti. Uvijek će me podsjećati na te najljepše dane života. Ne mogu mu reći nikako, ne želim da misliš da vas želim razdvojiti, ne to nikako. Želim ti… želim vama, zaželjeti sreću. Nemoj mu ništa reći jer se ne može više ništa promijeniti, samo će biti gore. Ti si sigurno divna cura, kada je sve godine naše ljubavi, ostavio iza sebe. Zato budite sretni. Ja ću izdržati. Odlazim. Moram drugačije ne mogu. Hvala ti na razumijevanju i zbogom. Voli ga. I zagrli u moje ime. Hvala. Pozdrav.

Neki baner

Nikolina!

Neki baner