Brilliantina – priča o ljepoti, po mjeri svake žene

Postoje mjesta na koja dođete i osjećate se sigurno kao da ste u vlastitoj kući, u svojem kraljevstvu gdje je sve posvećeno vama.

Istinska sam zaljubljenica u posao koji radim, što pokazujem svojim stalnim educiranjima i usavršavanjima. – kaže Martina Topčić, vlasnica Brilliantina beauty centra, smještenog u Jurišićevoj 21, u Zagrebu.

Što mogu reći o sebi, a da bude jednostavno? Imam 40 godina i majka sam triju prekrasnih djevojčica, koje su moje najveće blago. Dugo sam radila u Hrvatskom Telekomu, i to u knjigovodstvu ali jednostavno me taj posao nije ispunjavao. Nisam u njemu pronalazila ni motivaciju ni inspiraciju. Nakon 12 godina rada dala sam otkaz iako nisam imala viziju što i kako dalje.

Jer… zapravo sam kao i sve žene, oduvijek sanjala biti svoj gazda, imati svoj mali kutak. Oduvijek sam voljela sve što je vezano uz ljepotu, kozmetiku i to je nekako najviše rezoniralo sa mnom te sam započela svoje putovanje kroz beauty svijet.

Sada, zaista mogu reći da živim svoj san.

Imala sam posebnu viziju kada sam pokretala svoj posao i tu viziju sam zadržala do danas… a to je spojiti pristup i način rada poliklinika s relax momentima spa i wellness centara.

Neki baner
Brilliantina - priča o ljepoti, po mjeri svake žene

To znači da ćete dobiti medicinski pristup kroz dijagnozu kože i medicinsku kozmetiku, au vrlo toploj i opuštajućoj atmosferi. Moja je želja svim mojim klijentima pružiti uslugu po najvišim standardima prateći svjetske trendove, ali također želim stvoriti kvalitetan odnos sa svakim klijentom.

Zašto bi trebali posjetiti moj centar, kada sva ova drama prođe?

Postoje mjesta na koja dođete i osjećate se sigurno kao da ste u vlastitoj kući, u svojem kraljevstvu gdje je sve posvećeno vama. Brilliantina beauty centar radi sve da bude jedna takva oaza, vaše utočište u kojem ćete se osjećati ˝kraljevski˝.

U intimnom prostoru našeg centra kroz dijagnozu i razgovor specijalno za Vas ću kreirati tretmane lica ili tijela, koji odgovaraju vašoj osobnosti i vašoj koži. Garantiram vam da ćete iz mog centra izaći opušteni i s osmjehom na licu.

Kako to znam?

Jednostavno zato što sam spojila vrhunsku tehnologiju aparata i preparata s ljubavlju i estetikom, kako bih kreirala istinski luksuz za vašu kožu, a spa relaksaciju za vaš duh i tijelo. I smatram da je to ono što će nam svima trebati kada jednom ovo stresno razdoblje bude iza nas. Prepustite mi se sa povjerenjem!

Brilliantina - priča o ljepoti, po mjeri svake žene

Više o centru možete saznati na našim društvenim mrežama, Facebook stranici i Instagram profilu ili nas posjetiti na našoj adresi.

Brilliantina beauty centar, Jurišićeva 21, Zagreb. Tel: 01/7799 044


Neki baner