Dnevni dodir anđela by Martina Tišljar – poruka za 06. srpanj

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Želimo da te potakne na razmišljanje i nadamo se da će ti donijeti mir, radost, motivaciju i uspjeh u svemu što ti je potrebno i u svim životnim područjima.

“Nije tvoj posao da popravljaš sve oko sebe. Budi brižna prema sebi, poštuj sebe i svoje granice. Pruži ruku onome kome je pomoć potrebna, kroz pružanje ruke rastete, dijelite ljubav i radost. Čini to kada osjećaš da možeš i da ima smisla. Kada pružiš ruku Ljubavi, ona će ti se uvijek vratiti.”

Vjerujem da smo se svi našli u situaciji kada smo htjeli nekome pomoći, nesvjesno zapravo “popraviti” nekoga i bez da nas je netko to tražio. Time zapravo prelazimo nekome granice i ne pomažemo, već narušavamo razmjenu i povjerenje u tom odnosu. I zato nemojmo popravljati jedni druge. Ali svakako trebamo pružiti ruku kada je potrebno, kada ima smisla i kada rastemo kroz to iskustvo. I mi i oni koje držimo za ruku. Anđeli nas tako često podsjećaju na Ljubav. Ljubav će ljubav uvijek prepoznati.

S ljubavlju,
Martina

Neki baner