Dnevni dodir anđela by Martina Tišljar – poruka za 17. kolovoza

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Želimo da te potakne na razmišljanje i nadamo se da će ti donijeti mir, radost, motivaciju i uspjeh u svemu što ti je potrebno i u svim životnim područjima.

“Ne zatvaraj se dijete, probudi se. Dok si skrivena kao u ljusci jajeta nitko ne može vidjeti tko Jesi. Otvori se i pokaži svoje postojanje svijetu. Onda se širi u namjeri da svojim postojanjem zagrliš svijet.”

Zona ugode nam možda daje privremeno osjećaj sigurnosti, ali na dugoročno u zoni poznatog nema rasta, nepretka, učenja. Došli smo po iskustva, a tako se često skrivamo upravo od tih iskustava zbog straha, srama, otpora itd.

Kako ćemo upoznati i same sebe i otkriti što možemo ako se skrivamo od života. Prestanimo se igrati skrivača, pojačajte svoje namjere koje su za najviše dobro svih i sjajite! Ovaj svijet treba više onih koji su spremni širiti svjetlost, ljubav, nadu. Da svojim djelovanjem dotaknete samo jednu osobu koja će zbog toga narasti, doprinijeli ste cjelokupnom Svemiru jer svi smo Jedno.

S ljubavlju,

Neki baner

Martina

Neki baner