Dnevni dodir anđela by Martina Tišljar – poruka za 31. srpnja

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Želimo da te potakne na razmišljanje i nadamo se da će ti donijeti mir, radost, motivaciju i uspjeh u svemu što ti je potrebno i u svim životnim područjima.

“Kada ti se čini da te drugi ne vide, ne čuju, ne osjećaju dopusti si čuti, vidjeti i osjetiti druge više. Kada se otvaraš životu širiš svoje postojanje. Kada otvaraš svoje uši za slušanje, oči za gledanje, um za razumijevanje, srce za osjećanje svi oko tebe uzvratit će ti istim. Otvoreno srce uvijek prepoznaje drugo otvoreno srce. Rasti u ljubavi i povjerenju, daruj se životu s povjerenjem.”

Lako se izgubiti u mislima da nas ne čuju, ne vide, ne razumiju i sl. Kada se izgubimo u tim mislima i emocijama koje sve to prate zatvaramo se energetski. I život nam upravo sve to reflektira. Zato kada primijetite da ste se izgubili u tim mislima i emocijama izaberite biti sve to što biste htjeli da drugi budu prema vama. Ljubavniji, nježniji, suosjećajni… I onda će svijet upravo to reflektirati natrag.

S ljubavlju,

Martina

Neki baner
Neki baner