Fotke s odmora slavne dive pokazale – i J. Lo je samo obična smrtnica kao i mi!

Već danima svi bruje o fotkama J. Lo koje su obišle planetu. Na njima, vidimo poznatu divu kako uživa na godišnjem odmoru na otočju Turks i Caicos. Nakon što je za Novu godinu nastupila u New Yorku, na tamošnjem Times Squareu, s obitelji se zaputila na godišnji. Latino diva zasluženo odmara, a paparazzi je prate u stopu. Tako su i nastale sporne fotografije koje su podijelile mišljenja ljudi diljem planete.

Jennifer je zaista prelijepa žena, uvijek sređena i fit, međutim koliko njenom statusu ikone doprinosi photoshop, jasno se vidi na slikama koje ona i njen tim nisu mogli obraditi, te ih takve plasirati na Instagram, gdje glumica često objavljuje svoje fotografije u raskošnim izdanjima.

Na fotografijama koje su snimili paparazzi, jasno se vidi da je J. Lo i više nego sklona uređivati svoje fotografije koje inače bombardiraju naslovnice različitih časopisa i zbog kojih milijuni žena svakodnevno padaju u depresiju.

No drage dame, sada vidimo da je i slavna Jennifer, samo obična žena, koja usprkos silnim treninzima (i photoshopu) ne može pobjeći dahu vremena i majci prirodi!

Slobodno ove neretuširane fotke pokažete svojim muškarcima kad vam drugi put pokušaju spočitati koji kilogram viška ili to što imate malo narančine kore na bedrima!

Neki baner

Ako može Jenny from the block, što ne bi mogle i mi “obične” smrtnice. 😉

Photo: Instagram / Jennifer Lopez

Neki baner
1 Comment

Comments are closed