I dok se Goranov ljubavni život klima, Hana je otkrila svoju novu svrhu te postala love coach!

I dok u životu Gospodina Savršenog tj. Gorana Jureneca izgleda više ne cvatu ruže s njegovom novom starom djevojkom, poljakinjom Claudijom, njegova bivša djevojka, reality zvijezda i influencerica Hana Rodić, uspješno je iza sebe ostavila tu ljubavnu trakavicu, podvrgla se nekim estetskim uljepšavanjima i nastavila sa životom, čini se kao love coach.

Tako svakodnevno na svom Instagramu savjetuje djevojke o ljubavnim odnosima i potiče ih da joj se javljaju i postavljaju pitanja o svojim ljubavnim situacijama. Hana na vrlo pristupačan, često šaljiv način, daje praktične i konkretne savjete te progovara o razlozima zašto je ona pekidala svoje bivše veze.

‘Još uvijek ne gatam. Žao mi je, cure’, izjavila je i tako nasmijala pratitelje, a onda svejedno napisala savjete djevojkama koje su joj postavljale pitanja.

S obzirom da je i sama nedavno prošla vrlo traumatičan prekid koji je javnost pratila putem društvenih mreža, jer je ta post ljubavna trakavica trajala tjednima u obračunima koje je imao trio Hana – Goran – Claudija Lucija, logično je da su joj te teme zanimljive i da o njima priča, ali sada na vrlo konstruktivan način.

Čini se da je Hana podosta naučila iz svog iskustva s Gospodinom Savršenim i da je to odlučila pretvoriti u nešto pozitivno za sebe ali i tisuće djevojaka koje je prate.

Neki baner

U međuvremenu je Goran sa svog Instagrama obrisao zajedničke fotke s novom djevojkom te napisao kako će se uskoro izjasniti po tom pitanju, ali da javnost i medije moli za strpljenje.

Jesu li on injegova nova stara djevojka u međuvremenu prekinuli, ne sumnjamo, saznat ćemo uskoro.

M. M. / Foto: Instagram hanii_official

Neki baner