APortal (Amazonke.com) je portal posvećen stvarnim, običnim ljudima. Ne pišemo kakvi bi vi trebali biti, već kakvi jeste. Uvažavamo kritike i kreiramo portal zajedno s Vama! Hvala Vam što ste to već sad prepoznali 🙂

APortal je neovisni medijski projekt koji je pokrenula Marija Klasiček u studenom 2015. godine. Portal je regionalno usmjeren i povezuje ljude različitih stavova, kultura i svjetonazora. Činimo cjelinu koja je unikatna jer ne nudimo ništa od onoga što biste mogli pročitati negdje drugdje. Ovo mjesto je dom mnogima koji su gladni tople ljudske riječi, humora i kvalitetnog štiva. Zbog toga, portal živi u srcima onih koji ga stvaraju i vas koji ga čitate. Za portal pišu obični, svakodnevni ljudi, biraju teme koje žele i pišu na svom materinjem jeziku.

Za portal piše trideset stalnih suradnika iz čitave Europe, kao i mnogo dopisnika i vanjskih suradnika. Zajedno činimo fenomen modernog novinarstva i prvi smo portal ovakvog tipa u svijetu. Pridružite nam se i postanite dio ove fenomenalne priče!

Vaš ATeam 🙂