Izazovi liderstva u hibridnoj budućnosti tema su četvrtog izdanja konferencije  „The Art of Feminine Leadership“

Četvrto izdanje konferencije održat će se 24. ožujka 2022. online, a otvorit će ga međunarodna stručnjakinja u području organizacijske kulture, Annie Coleman iz Velike Britanije.

The Art of Feminine Leadership

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u svom četvrtom izdanju bavi se izazovima liderstva u hibridnom načinu rada te rješenjima koja za njih nalaze ženske vještine vodstva koje zaposlenicima pomažu vratiti osjećaj pripadanja i svrhe kao temelj visoke produktivnosti i inovacija.

Konferenciju će iz Velike Britanije otvoriti Annie Coleman, bivša direktorica za organizacijsku kulturu UniCredit Grupe, a pridružit će joj se i Robert Baker, direktor tvrtke za razvoj ljudskih potencijala, Potentia Talent Consulting Limited te  višestruko nagrađivani zagovornik unaprjeđenja položaja žena u poslovnom svijetu.

Svoju viziju ženskih vještina vodstva u hibridnoj budućnosti poslovanja dat će i  dr. Maja Zelihić, prodekanica na Forbesovom studiju za poduzetništvo i tehnologiju na Sveučilištu u Arizoni, koju je magazin Global Leaders nedavno uvrstio među 100 najinspirativnijih osoba na svijetu zajedno s liderima poput Elona Muska, Richarda Bransona i Jeffa Bezosa.

Sudionike očekuje još zanimljivih govornika i panelista, a cjelokupni program i raspored bit će objavljen krajem veljače. Osobito će interesantan biti panel na temu „Inovacije kroz poslovne prakse koje u središte stavljaju ljude“, a na kojem će  sudionici imati priliku čuti bogata iskustva i stavove uspješnih domaćih imena o razvijanju raznolikih timova i stvaranju inovativnih poslovnih okruženja budućnosti.  

Neki baner
The Art of Feminine Leadership

Ulaznice je od danas do 24. veljače 2022. moguće kupiti po earlybird cijeni putem maila [email protected], a sve novosti o konferenciji možete pratiti na web stranici www.conference.shhhefica.com.

***

O organizatoru:

Konferenciju The Art of Feminine Leadership organizira Tanja Džido, osnivačica platforme Shhhefica koja od veljače 2017. služi kao platforma za umrežavanje, inspiraciju i osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu.

Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama proći slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu.

U pet godina poduzetništva, Tanja je radila kao savjetnica za više od 80 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 1500 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života, koja se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje.

Tanja je trenutno mentorica na tri međunarodna mentorska programa kojima je cilj osnažiti mlade ljude za izazove na prvim radnim mjestima i izgradnji karijere. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima 15  tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

Neki baner