J. Lo ponovno zapalila internet. Njena najnovija Instagram objava u kratkom je vremenu postala viralna

Da zaista posvećuje puno vremena trenirajući i njegujući svoje tijelo, dokazala je najnovijom objavom, fotkom koja dočarava sve njene obline ali i čvrstoću mišića. Glumica zaista izgleda odlično, iako je već u 52. godini.

Mnoge žene oduševljeno joj pišu komentare kako im je san imati takvu guzu. Jen je od mladosti poznata kao vlasnica raskošnih oblina, koje je s vremenom dovela do savršenstva.

Fanovi su nakon najnovije objave, naprosto poludjeli i pisali joj neka im otkrije tajnu, jer je zaista “otkrila tajnu ljepote i fontanu vječne mladosti”.

Ima i onih koji joj naravno pišu da je površna i samoljubna, onih koji je i dalje prozivaju zbog fotošopa, ali mora se priznati da Jennifer izgleda odlično i da je njen trud hvalevrijedan i očigledan.

Fotka je u kratkom roku skupila preko 4 i po milijuna lajkova.

Neki baner

Početkom godine otišla je na luksuzni odmor i tad su planetu obišle njene neretuširane fotke, koje su pokazale da se slavna diva, iako vjerna treninzima, ipak kao i svaka žena bori s celulitom i kako godine ipak nose svoje.

Mnogi su je zbog toga nazivali prevaranticom i govorili kako objavljuje more fotošopiranih fotografja radi lansiranja svoje maske za lice i što bolje prodaje. Ali, koliko god bilo zlobnih jezika, mora se priznati da za svoje godine izgleda nevjerojatno.

I da je uzor ženama diljem svijeta.

Bravo Jenny!

Foto: Instagram

Neki baner