Jennifer Lopez ponovno na udaru kritika! Obožavatelji poručili – prestani peglati svoj celulit!

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minutes

Ni nekoliko dana nakon što su svijet obišle fotografije jedne od najpoznatijih stražnjica na svijetu, čija je vlasnica poznata glumica J. Lo, dotična se našla na još većem udaru kritika, jer je objavila jako retuširanu sliku s godišnjeg odmora.

Obožavatelji su ostali zgroženi i počeli joj pisati ružne komentare, pozivajući je na transparentnost i ukazujući joj na negativnu poruku koju zbog ogromnog broja pratitelja, šalje ženama diljem planete: – da su dobre jedino ako su ispeglane do neprepoznatljivosti baš kao i ona.

I dok se pomalo neobzirno šali na račun svog godišnjeg gdje su je paparazzi uhvatili u njenom prirodnom (nefotošopiranom izdanju), obožavatelji su zaista bijesni.

>>>>>>Neretuširane fotke s godišnjeg možete pogledati ovdje – Fotke s odmora slavne dive!

Pisali su joj:

Neki baner

“Iz aviona se vidi koliko se fotošopira”, “Haha, pa vidjeli smo te fotke i kako realno izgledaš”, “Ispeglala celulit”, “Nije ti ovo trebalo”, “Lijepa si žena, zašto to radiš?”, “Instagram je takva laž”, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Postavlja se pitanje: Zar se poznata diva toliko boji kritike?

Nešto kasnije objavila je video na kojem reklamira novu masku za lice, i na kojem se vidi da ima vrlo lijep ten, ali da zaista na ostalim objavama koristi previše fotošopa.

Svaka žena zaista želi što dulje ostati mlađahna i lijepa, ali stvarnost i Instagram tu se jako mimoilaze.

Jennifer Lopez i bez grama šminke, jedna je od zaista najljepših žena svijeta, kojoj se milijarde dive, pa se opravdano i mi pitamo – što joj to treba? Da li je poznata diva toliko nesigurna ili je jednostavno podlegla groznom trendu koji je u zadnjih nekoliko godina pokorio društvene mreže, osobito Instagram, i u kojem jako rijetko zaista vidimo neku poznatu ili manje poznatu ženu u njenom realnom izdanju?

Postavlja se pitanje zašto to rade? Je li stvar kompleksa, nesigurnosti ili industrije mode i ljepote koje nameću nerealne standarde? No, ne bi li im moćne žene poput ove poznate glumice prve trebale stati na kraj?

S obzirom na to da kupujemo proizvode koje poznati preporučuju i svojim ih klikovima i lajkovima podižemo do neslućenih zvjezdanih visina, imamo pravo tražiti da budu prema nama transparentni i ne pokušavaju nas zavaravati.

Trendu fotošopiranja izgleda došao je kraj, jer sve više ljudi bojkotira zvijezde koje s tim, baš kao i J. Lo, zaista pretjeruju.

Photo: Instagram – Jennifer Lopez

Neki baner