Kakvu ljubav želimo?

Želim vam svima ljubav koju ne možete objasniti. Ljubav za koju nikad nemate dovoljno riječi, djela, zagrljaja, dodira. Želim da vam srce titra radi te ljubavi. I da vas takva ljubav nikad ne napusti. 

Kada nas pitaju kakvu ljubav želimo svaka od nas će odgovoriti drugačije. Jedna će odgovoriti s obzirom na iskustvo koje je doživjela u prošloj vezi. Druga s obzirom na to u kakvoj je obitelji odrasla, treća s obzirom na romantične filmove, četvrta poučena iskustvom prijateljica oko nje i tako u krug.

Živimo ljubavi u koje vjerujemo a ne one koje želimo

Gdje smo izgubile sebe i zašto se većinom vodimo onim što je oko nas? Zašto nova poznanstva i moguće nove ljubavi pate zbog onoga što nam je netko uradio ili usadio u glavu?

Često čujemo kako nisu svi muškarci isti ili za nekoga pak jesu. Često čujemo kako će nas netko prevariti ili slagati samo zato jer je netko povrijeđen na isti način. I što onda dobijemo? Pola sebe zakinute za nešto bolje u našem životu. Jer smo povrijeđene i jer nemamo snage. 

Kada poželimo ljubav nekome koga jako volimo i tko nam je drag, poželimo im ljubav u kojoj će uvijek cvjetati. Bilo da je u pitanju psiha, izgled, posao ili nešto drugo. Poželimo im da nemaju sumnje i da se više smiju nego plaču. Želimo im jutra ispunjena ljubavlju i noći u kojima neće okretati glavu jedno od drugog.

Neki baner

Što želimo sebi?

Zašto onda sebi ne poželimo iste stvari? Zašto sebe ne ohrabrimo da je u redu otići s nekim na piće iako smo povrijeđene i ranjene? Zašto si ne poželimo dane u kojima ćemo se smijati same sebi koliko smo zaljubljene. 

U redu je biti oprezan. U redu je i zaplakati i podsjetiti se zašto zaslužujemo staviti sebe na prvo mjesto. U redu je i objasniti zašto nekad odlutamo i zašto se bojimo biti sretni. Sve je to za ljude. I uvijek će biti netko tko će nas razumjeti. Netko tko će nas prihvatiti baš takve kakvi jesmo bez obzira na naše rane. I mi ćemo mu zahvaliti upravo tako što ćemo se prestati bojati novih osmijeha. Nove ljubavi. 

Želim vam svima ljubav koju ne možete objasniti. Onu zbog koje drhtite zbog jedne poruke bez obzira na broj godina. Bez obzira na to koliko ste dugo skupa. Ljubav koju ne možete opisati riječima. Ljubav u kojoj grlite onda kad vas boli, jer ta ljubav liječi. Samo takva ljubav ima smisla. 

Neki baner