Kandže sujete…

Sedela je u uglu restorana. Pila je vino, pušila skupe cigarete, one koje su joj se slagale uz haljinu. Terevenka se polako završavala. Udala je drugaricu. Još jednu. U koverti joj je ostavila 200 evra. Nije bila kuma, ali je dobro znala da sve to košta… I venčanica i restoran i muzika i ono pre i posle svadbe.

Pa platiće nešto i mojim parama“, pomislila je i dosula još vina. “Možda i ovo vino koje pijem. Imam pravo“, rojilo joj se po glavi. Do nje je seo kum. Odvezao kravatu, otkopčao dugmena košulji. Dva. Dobro, nije brojala. Otkopčao ih je. Nasmešio se. “Sladak klinac“, pomislila je.

Gledam te celo veče, ma šta ceo veče, geldam te ceo dan, samo defiluju muškarci pored tebe, a ti ni da zaplešeš.

Dobro. I?

Neki baner

U izvini. Nisi raspolžena za društvo. Odoh.

Raspoložena sam za društvo. Ne znam šta me pitaš. Da li mi se neko dopao? Nije. Da li sam sama? Jesam. Da li sam za društvo? Jesam.

Izvini. Greška u koracima.

Velika“, pomislila je. Ali, šta on zna? Saznaće. Za godinu, dve ili pet. Seo je preko puta. Nasuo je sebi vino. Nastavo je da je gleda. “Pa dobro“, i dalje je mislila, “mlad je, naučiće“. Muzika je još svirala za preostale goste. A ona je baš htela da bude tu pred kraj slavlja. Da vidi pustoš i kako dim isparava. Da je samoća obori. Odnese daleko.

Žustrim korakom uputila se ka toaletu. Kum sa stola preko puta, krenuo je za njom. Alkohol mu je ubrizgao dozu hrabrosti koja mu je nedostajala. Taman da se uhvati za kvaku, on ju je sputao u tome, energičnim dodirom.

Opa mali! Zar nisi odustao?

Nisam. I neću.

– Gde je ta drčnost pre neki minut? Ili si zaboravio da je imaš?

Neću da ti se pravdam.

I nemoj! Bolje bi ti bilo da radiš nešto sem što laprdaš!

Sujeta je gadna stvar. Vrata toaleta se otvoriše. Ušao je za njom. Brža od njega, našla se u odeljku sa WC šoljom. Zaključala je vrata. Zadigla je haljinu, raširila noge i spustila čipku do ispod kolena. Zlatna tečnost se uz minimalni šum slivala po beloj, keramičkoj površini. Stajao je pored vrata. Osluškivao. Na samu pomisao da nema gaćice, vid mu se mutio, među butnama mu je pulsirao vršnjak. Put bez povratka. Ili sa povratkom, ali samo u jednom pravcu. S druge strane, na maramici je ostao vlažni belačisti trag koji se razvlači.

Bojana, pusti me unutra!

Hoćeš, a?

Hoćeš i ti!

Otvorila je. Istog trenutka, bacio se na nju. Poljubio je tako snažno, ne dozvoljavajući joj da dođe do daha gurnuvši je o pločice na zidu WC-a. Udarila je glavom, nije se obazirala. Nije ni on. Rukom je zadigao haljinu, spustio čipku malo pre podignutu. Dodirnuo je glatku kožu međunožja, potažio vlažan znak. Nije mu dugo trabalo. Dodirivao je klitoris nežno i osetio kako raste pod prstom. Ona je dahtala. Znao je da je blizu vrhunca. Stao je. Za trenutak se odaljio od nje. Pogledao je u oči. Tamne, sjajne. Karmin joj je bio razmazan po obrazima i bradi. Ubrzano je disala. “Nema povratka, znam ovaj utabani put“, mislila je. Ivan je otkopčao kaiš, spustio sive pantalone. Ispred nje je stajao ružičast, nabrekao ud. Pravo. Spustila se na kolena i krenula da ga stavlja u usta. Polako, zatim brže. Da ga oblizuje i da skuplja sluzavu tečnost koja je krenula da kulja.

Nemam kondom – rekao je između stenjanja.

Ne zanima me – prošaputala je.

Podigao ju je. Uhvatio za guzove i leđima je prislonio o pločice. Naciljao je i snažno je prodro u nju. Zadrhtala je od miline dok ga je stezala nogama oko struka. Zastenjao je jače. Zažmurio je. Levom rukom je pokušao da joj opipa grudi. Bradavice nabrekle, videle su se kroz tkaninunu. Lepe, male grudi, ružičaste bradavice koje su ga dozivale.

Ovo sam čekao celo veče – tiho je govorio u pauzama opijenosti.

Njena topla unutrašnjost ga je potpuno izmestila iz stavrnosti, heto je da se ovo nikad ne zavši. Ipak… Ritmičnost pokreta učionio je da ga ona prvo pogleda, a onda i ispusti prigušeni krik. Noktima je zagrebala po njegovom vratu i košulji. Snažan orgazam protresao je njeno telo, zgrčio vaginu koja je stezala vlažani ud u sebi. Nije izdržao. Hitrim pokretom izvadio je svoju nabreklu muškost kojom je poprskao pločice ženskog WC-a. Bojana je navukla čipku. Spustila haljinu, zabacila kosu i izašla. Bez pozdrava. Pred ogledalom je dodala malo karmina, obrisavši papirom tragove strasti sa lica. Rumenilo joj nije bilo potrebno. Kap parfema i nestala je.

Videla ga je ponovo posle mesec dana na druženju kod sveže udate drugarice. Spustio je poged kada ju je ugledao.

Kako si? – pitala ga je, donevši mu piće.

Nije loše, ti?– osećao je neku neprijatnost koju nije znao da opiše.

Hteo je nešto, ali da, ona je ta koja mu je dala. Sa takvim ženama se obično ne započinje ništa. Nikad.

Ne brini, neću te smarati. Znam vas takve, koji se plašite žena koje se ne plaše seksa bilo kad i bilo gde, prvi ili osmi put. Koje ne čekaju da vide da li je ozbiljan u svojoj nameri, nego se predaju čulima i trenutku. Izvini, ne robujem moralim principima većine. Ja sam ona na koju te je majka upozoravala – šapnula mu je i poljubila ga neprimetno u vrat.

Ispila je piće i nestala. Znao je da će je opet videti. Kao što je znao da protiv pogrešnih stavova ne može. I on je ispio piće. Spustio čašu. I krenuo za Bojanom. Mesec je bio pun. Osvetlio mu je put kojim treba da ide. Nije bio siguran da li ga je dobro video.

Rokselana

Neki baner