Kreće serija networking događaja koji spajaju event industriju – Eventualno

Dolaze nove generacije evenata 

Zagreb, 10. lipnja 2021. – Organizatori evenata u Hrvatskoj kroz seriju tematskih networking događaja pod krovnim konceptom naziva „Eventualno.“ dobivaju priliku redovito se okupljati te u neformalnoj atmosferi razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima u event industriji.

Koncept

Eventualno. je novi „meetup“ koncept susreta praktičara u event industriji i povezanim industrijama te svih onih koji dijele ljubav prema organizaciji evenata, koji kroz seriju neformalnih tematskih susreta donosi aktualnosti o industriji organizacije događanja. Cilj mu je okupljanje industrije na jednome mjestu, povezivanje i popularizacija event industrije u Hrvatskoj te međusobno dijeljenje iskustava s kojima se organizatori evenata susreću u praksi.

Riječ je o platformi koja nudi širok pogled na situaciju u event industriji te na jednome mjestu spaja organizatore, dobavljače i sponzore događaja – ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

Eventualno. je zamišljen kao serija panel diskusija kojom će se kroz 11 susreta godišnje obuhvatiti 11 tema iz područja event industrije.

Teme susreta se neće otkrivati unaprijed, već će sudionici na licu mjesta saznati o čemu će diskutirati na pojedinom susretu. Pri tome, Eventualno. neće imati klasične „goste-paneliste“, već će svi sudionici eventa imati priliku govoriti u sklopu rasprave koju će voditi jedan ili više moderatora.

Neki baner

Cilj je potaknuti interakciju među event agencijama i rješavati aktualne probleme i izazove s kojima se event industrija susreće. Maksimalan broj sudionika koji će imati priliku uživo aktivno sudjelovati u diskusiji je 20, a zahvaljujući live streamu i partnerima, ostali sudionici će evente moći pratiti uživo putem streaming servisa.

Nakon svakog eventa organizatori su pripremili i dodatni sadržaj – podcast o eventima. Prvi podcast snimat će se po završetku Eventualno., a prvi gost bit će Boris Kovaček, jedan od pokretača i suvlasnika Weekend Media Festivala. Na podcastu će se pričati o tome kako je pokrenut Weekend, kako se pokrenula cijela priča, kako su došli do sponzora, a saznat će se i neke zanimljive pikanterije iz backstagea.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez odlične ekipe koju ju spojila organizacija ovog eventa, kao i bez sponzora koji su prepoznali potencijal: WESPA Spaces, Jamnica, Jana, Pipi, Entrio, Pop Up Corn Factory i Peekabook.

Novosti o eventu dostupne su na https://www.lol.hr/eventualno/ i na https://www.facebook.com/LOLeventi

O Eventualno ekipi:

Ekipu čine event entuzijasti i studenti koje je okupila LOL Event Management agencija. To je mlada ekipa koja smišlja inovativne evente i s velikim entuzijazmom radi ono što voli.

Neki baner