Let’s talk about sex..

Zašto se mi žene toliko bojimo pričati o seksu? I svojim željama? Muškarcima je to pod normalno, a mi šapućemo i hihoćemo se poskrivećki.

Rijetko gdje i rijetko kad, čujem, a još manje pročitam da je žena javno napisala, da u seksu uživa. Da voli istraživati sama svoje tijelo. Da voli masturbirati i da ima ne samo maštarije o kolegi s posla, već i o muškarcima koji zapravo nisu njen tip, ali ju zapravo zanima kako bi to izgledalo s njim…

Užasno smo rigorozne prema ženama koje su slobodne u duhu i ne osjećaju potrebu skrivati što jesu i kako razmišljaju. Gledamo u njih s čuđenjem, okrećemo očima kada takva, samouvjerena žena, koja jednostavno zrači seksipilom prošeta, jer zna da u apsolutno svakom trenutku može imati bilo koga. Zavidne smo. A ispod kože kola nam ista takva uzavrela krv i divljaju hormoni.

Želimo se osjećati živo!

Da želimo taj divlji seks, tih pohotnih deset minuta na stolu sa zgodnim šefom. Maštamo o tome da ga iskoristimo kao i on nas i u tim trenucima nas baš briga za njegovu ženu i za nekog tko nas čeka doma. Hoćemo to i uspalimo se od same pomisli. I varamo. Podjednako ako ne i više nego muškarci. Bolje to skrivamo. Bolje manipuliramo. Vješte smo u izokretanju stvari i volimo izazivati.

Let's talk about sex
alluring young woman in trendy swimsuit at home
Photo by murat esibatir on Pexels.com

Volimo posjedovati. Dominirati. Zajahati svoju žrtvu i eksplodirati od užitka. Baš kao u sirovim strastima. Nekad pokažemo previše, nekad samo komadić kože, a onda sjednemo na rub tog stola i gledamo s vatrom u očima. I čekamo.

Neki baner

Gušt je znati da nas netko može uhvatiti, da će to trajati nekoliko minuta, da ćemo nakon toga skliznuti sa stola, popraviti suknju i šminku, vratiti se za svoj stol i praviti se kao da ništa nije bilo. Do sljedeće prilike, već idućeg dana. U njegovom autu, negdje gdje nitko ne može saznati. Kod zajedničkih prijatelja, na velikom okupljanju, gdje nitko neće primijetiti da smo nestali na 7 – 8 minuta, da istresemo svoju potrebu i glad za strasti. Strasti bez emocija. Čistom fizičkom užitku.

Nećemo zato ni mužu uskratiti ništa. Samo ćemo s njim malo drugačije.

Zle smo. I željne seksa. Radile ovo o čem pričam ili samo maštale. Priznale to ili ne.

Amazonka

Neki baner