Maja Šuput objavila preslatku fotku sinčića Blooma i supruga Nenada i doslovno nas sve rastopila

Iako je dio javnosti ostao šokiran kada su Maja Šuput i njen suprug objavili ime svog prvorođenca, Maja je nastavila s obiteljskim objavama, ali ponudila i detaljan popis značenja imena “Bloom” kojeg su Tatarinovi nadjenuli sinu.

Dio mama koje je prate ostalo je zgrožen fotkama koje popularnu pjevačicu prezentiraju u gotovo besprijekornom elementu, što je kako tvrde druge žene, potpuno nerealno. ‘Jer koja mama izgleda tako nekoliko dana nakon poroda?’ – tvrdile su i negodovale. No to Maju nije obeshrabrilo, te nastavlja s objavama zajedničkih fotki sa sinčićem Bloomom.

Tako je prije svega nekoliko minuta objavila fotku uz koju je napisala samo “Cuteness overload” jer na fotki vidimo njenog supruga Tatarinova s Bloomom u naručju.

Fanovi su se naravno odmah raspametili, a mi moramo priznati da je prizor zaista presladak.

Da obitelj zaista uživa u prvim zajedničkim danima i da je Bloom zaista voljeno i dugo željeno dijete, nitko ne može osporiti. Voljeli ili ne voljeli našu vrckavu pjevačicu, svi joj redom moramo odati priznanje što ima predivnu obitelj.

Možemo li ikojoj mami zamjeriti što svoju radost dijeli sa svijetom? Ne. Obitelji Tatarinov želimo dapače, još mnogo sretnih obiteljskih trenutaka.

Neki baner