Martina Dumančić iz Slastičarnice ‘M&M’ poručuje: U doba krize pobjeđuje kvaliteta!

Slastičarnica M&M posluje već gotovo 30 godina. Naš obiteljski posao pokrenut je 1991. godine u Ratarskoj 13 u Zagrebu gdje poslujemo i dan danas – mama Iva i tata Željko Dumančić koji su se bavili ugostiteljstvom zaželjeli su pokrenuti vlastiti posao. I brat Marin i ja gotovo smo odrasli u slastičarnici, posao se gradio korak po korak i ubrzo je doživio uzlet koji traje i dan danas. – kaže Martina ponosno.

Ponuda s kojom se krenulo devedesetih godina – fine kremšnite, šampite, rožata, mini zalogaji za svadbe s godinama su se upotpunjavali. Danas kod nas možete naručiti najrazličitije torte, kolače, slane i slatke zalogaje. Slastičarnica je poznata i po prigodnim slasticama za Uskrs i Božić – upravo primamo narudžbe za uskrsne slastice.

Martina Dumančić
Usponi i padovi

Tijekom poslovanja bilo je puno poslovnih izazova i raznoraznih kriza. Sve smo ih uspjeli prebroditi fokusirajući se maksimalno na kvalitetu i posvećenost svakom klijentu. Svaka kriza novi je izazov i u našem slučaju prilike su radile za nas jer su klijenti u periodu recesije počeli cijeniti kvalitetu.

I u ovim turbulentnim vremenima nastavili smo s radom no radimo samo dostavu – našu osobnu M&M dostavu do vaših vrata te surađujemo s Wolt Croatia i Pauza.hr. Dostavljamo na područje Zagreba a veće narudžbe šaljemo vlastitom dostavom i van grada.

Oduvijek koristimo domaće kvalitetne namirnice  – mlijeko, vrhnje, maslac nabavljamo već godinama od Veronike, koristimo domaća jaja, naš prepoznatljivi đem za kolače po vlastitoj recepturi kuhamo sami, koristimo samo belgijsku čokoladu jer sve to čini neusporedivu razliku u okusu. Pritom se oduvijek vodimo time da slastice prodajemo po prihvatljivim cijenama.

Neki baner
Martina Dumančić iz Slastičarnice 'M&M' poručuje: U doba krize pobjeđuje kvaliteta!
Iz arhive Slastičarnice
Ljudi su na prvom mjestu!

Zapošljavamo tim slastičara koji je s nama već godinama. I u ova krizna vremena potrudili smo se da zadržimo radna mjesta, obiteljska smo tvrtka, svaki naš član tima posebno nam je važan.

Poznati su naši okusi torta – Biscoto, Mousse od čokolade, Parfe, Ledeni vjetar kao i dekorativne torte koje radimo baš za sve prigode.

Uskršnje slastice možete naručiti na tel. 013861630 ili www.mim.hr (7-21h).

Zbog aktualnih sigurnosnih mjera slastice nije moguće podići kod nas već ih isključivo dostavljamo na vašu adresu. 

Kuglofi, makovnjače, orahnjače, razni čajni kolači, minjoni, kremasti kolači, torte po izboru,… čekaju na vas!

U ponudi imamo i veganske, vegatarijanske slastice, slastice bez jaja, slastice za dijabetičare, bezglutenske slastice, slastice za alergičare … s godinama smo razvili vlastite recepte za slastice koje su i ukusne i atraktivne za sve prehrambene navike.Neka vam ovaj Uskrs bude miran i zdrav! Tu smo da život postane slatka zabava, osobito u ova vremena! Vaš M&M tim.

Neki baner