Mjesečni horoskop za srpanj 2022.

Blizance očekuje sudbinski susret, Vagu veliki priljev novca, Škorpionu sve ide uzbrdo!

Ovan

Srpanj će biti povoljan period za odlazak na godišnji odmor, nove avanture i stjecanje novih iskustava. Ovaj mjesec bolje je odustati od nepotrebnih troškova, jer postoji velika vjerojatnost beskorisnih kupnji, što povećava rizik od dugova. Horoskop savjetuje Ovnu da posveti više vremena i pažnje bliskim ljudima kojima je potrebna njihova briga i podrška. Sredina ljeta pogodna je i za pokretanje posla koji već dugo odgađate.

Bik

U srpnju će Bikovi više vremena provoditi sami, što će se pozitivno odraziti na opće stanje predstavnika znaka. Važno je paziti kako se nosite s odnosima. Srpanj nije pravo vrijeme za nova poznanstva. Najbolje je vrijeme provoditi čitajući knjige, gledajući omiljene filmove ili boraveći u prirodi. Zahvaljujući umjerenoj fizičkoj aktivnosti, Bik će moći vratiti mentalnu ravnotežu i napuniti se vitalnom energijom.

Blizanci

Za Blizance će sredina ljeta biti vrijeme radosnih događaja i novih poznanstava, od kojih jedno može u potpunosti promijeniti sudbinu predstavnika ovog horoskopskog znaka. Blizanci će biti u centru pažnje, lako će osvojiti one oko sebe svojim šarmom i inteligencijom. Pažljivo donosite financijske odluke u srpnju. Možete se suočiti s teškim zadacima i izazovima, ali ako dovoljno radite, možda ćete dobiti željenu korist.

Rak

U srpnju će Rakovi morati donijeti odgovorne odluke o kojima će ovisiti njihova budućnost. Akcije na koje se predstavnici znaka ranije nisu mogli odlučiti, bit će im puno lakše ovog mjeseca. Tijekom tog razdoblja, Rakovi će moći uspostaviti komunikaciju s rodbinom i prijateljima, postat će mnogo dublji i povjerljiviji. Podrška najbližih pomoći će rođenima u ovom znaku da se nose s teškim situacijama. Slušajte druge, ali uvijek pokušajte razumjeti što vam vaš unutarnji glas govori.

Neki baner

Lav

Lavovi se moraju više posvetiti u srpnju. Ovomjesečne odluke bit će poprilično teške za Lavove pa sve treba dobro razmisliti. U suprotnom postoji mogućnost stresa, sukoba i rasipanja energije. Slušajte svoj unutarnji glas, provodite više vremena sa svojim najdražima. Kada se okružite ljudima koji vas vole, udovoljavaju vam i donose vam sklad, dobivate posebnu snagu i nosite se sa svakim izazovom. Odmor je najbolje planirati za kolovoz.

Djevica

U srpnju se Djevice mogu suočiti s problemima na radnom mjestu. U svemu je važno slijediti zdrav razum, raditi normalnim tempom i napustiti nepromišljene postupke. Bliski i dragi ljudi pomoći će predstavnicima znaka da se nose sa svim problemima i riješe se nepotrebnih briga. Sredinom ljeta Djevice bi mogle imati nove hobije koji će dovesti do ozbiljnih promjena u njihovom privatnom životu. Moguće je upoznati osobu s kojom dijelite slične interese.

Vaga

Ovo vrijeme će biti povoljno za ljude rođene pod zviježđem Vage. Vrlo je vjerojatno da će predstavnici marke moći sklapati profitabilne poslove, dobiti novac iz neočekivanih izvora. Ali mogu postojati poteškoće u ophođenju s drugima. U nekim vezama postoji rizik od razočaranja, ali prije nego što nešto završite, svakako donesite pravu odluku. Impulzivne emocije su moguće.

Škorpion

Ovog ljeta Škorpioni bi trebali biti oprezniji i odgovorniji u donošenju odluka. Stvari će ići uzbrdo, ali samo ako uložite sav svoj trud u posao. Horoskop savjetuje da se koncentrirate na radne aktivnosti i iskoristite svoje ideje. Nemojte se bojati reći što mislite, pokažite koliko ste kreativni. U komunikaciji s voljenom osobom povećat će se povjerenje i razumijevanje. Škorpioni dobivaju veliku dozu nove i pozitivne energije.

Strijelac

Svi napori koje će Strijelac uložiti u srpnju 2022. godine u potpunosti će se isplatiti u bliskoj budućnosti. Sve se to odnosi na svako područje života. Važno je raditi na održavanju i njegovanju mentalnog zdravlja i emocionalnog stanja. Važno je opustiti se, posvetiti sebi, raditi stvari koje volite. Lijepo je imati uspjeha, ali trebaš u lipnju malo više razmišljati o sebi i napuniti baterije.

Jarac

Jarac će u srpnju 2022. donijeti sreću u svemu. Sve što predstavnici znaka ne bi učinili u ovom periodu, bit će najbolja odluka. Ovaj mjesec je povoljan za pokretanje novog posla. Svi poslovi sklopljeni sredinom ljeta bit će isplativi. U odnosima s drugom polovicom doći će do potpunog međusobnog razumijevanja, a planirana putovanja Jarcima će pružiti nezaboravno iskustvo. U ovom trenutku mnoge ideje će se moći realizirati.

Vodenjak

Sredinom ljeta predstavnike znaka očekuje nestabilnost u osobnim odnosima. Svađe i nesporazumi s partnerom također mogu dovesti do prekida. Važno je što mirnije reagirati na promjene u životu i što pažljivije donositi sve odluke. Vodenjak će svoje ciljeve morati ostvariti sam, ne oslanjajući se na tuđu pomoć. Horoskop preporučuje da u tom razdoblju više vremena provodite sami sa sobom, odlazeći na mirno mjesto.

Ribe

U ovom trenutku, Ribe će moći uživati ​​u skladnim i stabilnim obiteljskim odnosima. U srpnju je predstavnicima znaka bolje otići na zajednički izlet, jer ovo razdoblje neće biti najpovoljnije na poslu. Možda ćete morati promijeniti polje djelovanja, čak i ako Ribe imaju svoj posao. Financijski, sve ponude zaprimljene sredinom ljeta treba razmotriti što je moguće pažljivije.

sensa.mondo

Neki baner