Mjesečni horoskop za travanj! Astro prognoza za sve znakove

Drugi proljetni mjesec donosi mnogo izazova pred sve horoskopske znakove. Bit će promjena, preispitivanja, sumnji, nerazumijevanja, ali i uspjeha i trenutaka koji se pamte. Evo što predviđa horoskop za travanj!

Ovan

Tijekom travnja bilo bi poželjno da malo više pozabavite stvarima koje su vas spriječile da ostvarite svoje zamisli i da učinite sve kako biste se vratili na pravi put.

Poradite na svom samopouzdanju, ali i na odnosu sa sobom.

Radite na tome da više volite sebe kako biste bili spremni kada se bude pojavila osoba u vašem životu s kojom biste mogli započeti vezu.

Tada ćete u potpunosti znati da li je to ono što želite.

Neki baner

Bik

Travanj će u vašem slučaju biti vrijeme za samorefleksiju. Analizirat ćete svoja razmišljanja i osjećaje, kao i očekivanja vezana za karijeru i ljubav.

Doći ćete do jasnijeg razumijevanja što želite od partnera, bilo da ga već imate ili ne.

Ako ga imate, oprostit ćete mu greške, ali ćete ipak očekivati određenu razinu odgovornosti s njegove strane.

Blizanci

Postoji vjerojatnost da ćete tijekom travnja/aprila biti zbunjeni, da će biti nesporazuma prilikom komunikacije s drugima.

Međutim, travanj će biti i mjesec introspekcije i ponovnog otkrivanja. Otkrit ćete da vaše srce nije ravnodušno prema nekoj osobi, a to može biti i prijatelj.

Ljubav i prijateljstvo bi mogli ići ruku pod ruku ovog mjeseca!

S vama nikad nije dosadno, vi stalno smišljate nove stvari i izazove, ali morate pokazati malo tolerancije prema željama drugih.

Rak

Tijekom travnja, u fokusu će vam biti ljubav i novac.

Bilo bi dobro da se pozabavite svojim budžetom, da istražite na što vam sve odlazi novac.

Tako možete napraviti plan i ostaviti dio sredstava sa strane.

Travanj/april je dobar mjesec za promjene – proljeće je simbol novog početka, rađanja pa samim tim i vi možete unijeti promjene u svoj život, učiniti ga lagodnijim, ljepšim, unijeti malo raspoloženja u apatiju koja vas je obuzela.

Lav

Ovog mjeseca, Lavovi će biti prilično samokritični i sumnjičavi. Svaku situaciju promatrat će s filozofske točke gledišta i tražiti dublji smisao.

Moguće je neslaganje s partnerom, a jedino rješenje za to je iskreni razgovor o tome što očekujete i kako se osjećate.

Situacija na poslu ide nabolje, imate dobre izglede za pozitivne promjene, ali nemojte pristati na sve što vam ponude dok ne saznate potpune informacije.

Djevica

U centru pažnje ovog mjeseca bit će vaši izvori prihoda. Analizirajte kako trošite novac, u kojoj mjeri, koliko tko doprinosi zajedničkom budžetu i je li to ono što vam odgovara ili ne. Potražite prostor za uštedu, ali razmislite i o dodatnom izvoru zarade.

Neki baner

To može biti i neki honorarni posao, ne morate nužno mijenjati trenutno radno mjesto.

Bit ćete u iskušenju da donosite previše impulzivne odluke, naročito u odnosu s partnerom. Pokušajte se manje oslanjati na osjećaje, a više na razboritost i intuiciju.

Stavite se u partnerov položaj, razmislite je li baš on za sve kriv ili tu ima i vašeg udjela. Poslušajte i što vam kaže vaš unutrašnji glas.

Mjesečni horoskop za travanj! Astro prognoza 
painting of a bunny beside yellow flowers
Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Vaga

Za neke od vas svadbena zvona bi se mogla oglasiti u travnju/aprilu! Ako ste već u braku, mogući su sukobi zbog različitih gledišta. Dajte sve od sebe da razriješite sve oko čega se ne slažete.

Onima koji nisu u vezi, položaj planeta obećava poslovni uspjeh i nova, unosna partnerstva. Otvaraju se mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Tijekom ovog mjeseca dosta vremena ćete biti zabrinuti, ali bezrazložno.

Nemojte se brinuti unaprijed, već pokušajte biti realni i sagledajte situaciju iz drugog kuta.

Škorpion

U centru pažnje ovog mjeseca je vaša karijera. Definirajte granice u suradnji s kolegama i što je čija odgovornost, u suprotnom nećete ostvariti rezultate kao tim.

Potrebna je jasna komunikacija, bez emocija. S problemima se treba suočiti i razgovarati otvoreno.

Također, čini se da se određene promjene događaju na neočekivan način pa vam se čini kao da imate vezane ruke.

Sjetite se da na neke stvari ne možete utjecati i da se oko toga bespotrebno kidate.

Napetost i frustraciju neutralizirat će partner.

Strijelac

Tijekom travnja situacija na poslu će biti više nego povoljna, što znači da postoje velike šanse da budete nagrađeni za svoj trud i zalaganje.

Međutim, obećanja ostaju na papiru dok se ne ispune, zapamtite to. Nemojte smatrati gotovim dok ne stavite potpis!

Strijelac bi mogao razmišljati o promjeni sredine, tj. mjesta stanovanja. To bi moglo otvoriti nove mogućnosti u vašem životu.

Očekuje vas dosta društvenih aktivnosti tijekom travnja/aprila i druženja s prijateljima, kao i lijepih, novih iskustava.

Jarac

U centru pažnje ovog mjeseca bit će promjene. Počet će sporo, ali primjetno. To vam može izazvati zabrinutost, ali će taj osjećaj brzo proći.

Kod kuće situacija nije baš najjasnija i dok se to ne riješi vi nećete biti mirni.

Međutim, previše ste tvrdoglavi i ne priznajete da možda niste u pravu, tj. ne dopuštate drugima da budu u pravu.

Polovicom mjeseca komunikacija s partnerom će biti na najvišoj razini, što će otvoriti mogućnost za realizaciju budućih planova.

Vodenjak

Tijekom travnja pokušajte na sve načine obuzdati svoje emocije i izbjeći sukobe – bit će neophodno da surađujete s drugim ljudima, kao i da održavate dobre odnose s važnim osobama u vašem životu.

Pustite druge da žive kako žele, nemojte kritizirati sestru / brata / prijatelje…. Prihvatite stvari kakve jesu, ukazat će vam se neki drugi pogled na život.

Posao će zahtijevati od vas određena prilagođavanja – budite spremni.

Brinut će vas budućnost i ciljevi koje ste sebi postavili, ali imajte vjere da će sve biti dobro, na vidiku su veliki uspjesi u vašem životu, kao i materijalna dobit.

Samo slušajte svoj glas, on će vas voditi u pravom smjeru.

Ribe

U centru pažnje ovog mjeseca je vaše područje osobnih resursa i vrijednosti. Morat ćete naučiti kako funkcionira tržište i novac, kako biste umješnije upravljali svojim sredstvima.

Posao će od vas zahtijevati više angažiranja i suradnje s drugima, tražit će od vas nove ideje.

Prilikom dogovora s drugima budite prijateljski nastrojeni, ljubaznost otvara sva vrata.

Ali, isto tako, nije na odmet da svoj um držite otvorenim za sugestije koje bi vam mogle biti od velike koristi.

Uspjeh je na vašoj strani, a sve što planirate u travnju/aprilu će se i ostvariti. Samo trebate vjerovati u svoju snagu.

sensa.mondo

Neki baner