Moje sve…

1Mmmm.
Ja u kuhinji, pripremam večeru. Ti si otišao pod tuš. Puštaš si toplu vodu da ti tijelo dođe k sebi i skupljaš energiju.
Čeka nas dug solo vikend i oboje smo svjesni šta to znači. U kuhinji je upaljen radio i ja u boksama i tvojoj majci plešem i zabavljam se raznim mislima.
Nakon tuša oblačiš samo trenirku i sam svjestan koliko me pale tvoja gola ramena i leđa. Mmm: prilaziš mi s leđa, večera je gotova.

I kava već čeka, grliš me i ljubiš po vratu i grickaš mi rame kroz majicu. Ježim se od tvojih dodira i tvojih nestašnih ruku koje su mi se već zavukle u bokserice.
A on,hm… osjetim ga na guzi. Napaljena sam skroz. Želim te sada i odmah. Skidaš mi svoju majicu i obučeš ju sebi. Kažeš;- “Ovo je moje…”
Smijem se…-“A ovo će sad bit moje.” Kažeš i posjedneš me na šank. Ljubimo se, širim noge da mi priđeš bliže. Ljubiš me cijelu. Napaljeni oboje, ruke istražuju jedno drugo. Skliznem sa šanka i sad smo skroz blizu. Uzimam te za ruku i vodim do stola, skidam bokserice. Naslonim se na stol. Skidaš trenirku. Mmmm…

2Ne mogu odoljeti, a da ga bar malo ne stavim u usta. Čučnem i progutam ga cijelog, želim te u sebi. Sada i odmah, jako i duboko. Vučeš me za ruku da ustanem, okrećeš. Jedna ruka je na mom boku a druga na leđima. Zalijepiš me za stol. Teško dišemo od napaljenosti i želje. Bez imalo upozorenja mi ga nabiješ duboko i jako. Zacvilim. Ne boli, paše i to jako. Nabijaš mi ga dok me držiš za guzu, uživaš u pogledu. Pljesneš me i to me napaljuje još jače, želim da mi svršiš po guzi. Nisi svjestan što mi radiš…

Tara

Neki baner