‘Na koga si tako ružna?’ – komentari na izgled kćerke J. Lo zgrozili svijet

Je li potrebno da kćer Jennifer Lopez izgleda kao njezina majka?

U posljednje vrijeme Emme je na meti kritičara, modno osviještenih komentatora i onih koji nemaju vlastiti život. Kćerka J.Lo ovog puta našla se na udaru javnosti zbog svog stila oblačenja. I načina na koji izražava svoju osobnost.

Emme se često može vidjeti u širokim hlačama, majicama, a mediji nisu ni propustili to da je obojila kosu u plavu. Očito je da ne mari puno za svoj izgled i da joj kompleks ne predstavlja to što je kći jedne od najpopularnijih pjevačica.

Na koga si tako ružna?
Jennifer Lopez and Emme. Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Djevojčica je nedavno napunila 13 godina, ušetala u svakome od nas dobro znanu prvu buntovnu, teen fazu te prestala nositi haljinice, što Instagram kritičari nisu dočekali s oduševljenjem već na nož.

S druge strane ni J.Lo nema problem s tim. Često je se može vidjeti kako zagrljena šeta sa svojim kćerkom i kako se ne stidi onoga što ona je. Zašto bi? Tinejdžerica kao svaka druga, koja vjerojatno prolazi kroz neku svoju fazu. A i da nije faza, ona sama izgrađuje svoj stil. Ne vidim potrebu da se oblači kao majka ili da “glumi” neku bogatu kćerku.

Neki baner

No ne misle svi tako. Dok imamo one koji podržavaju to što Emme ima svoj stil i što se ne opterećuje samo oko izgleda. Dok nam je u redu da jedna djevojka njezinih godina traži sebe i nosi ono što joj se nosi u tom trenutku, i dok ne pridajemo svu pažnju fizičkom izgledu ili boji njezine kose…

Imamo i one koji nemaju granice u svojim komentarima. Pa tako nailazimo na komentare u smislu kako djevojka liči na muškarca, kako je ružna na tatu, kako pravi cirkus od sebe i slično. Napada se i njezina majka koja se usuđuje dopuštati joj da se tako oblači. I razni zlobni i negativni komentari na račun izgleda ove 13 godišnjakinje.

IZVOR: PROFIMEDIA

A rijetki su oni koji kažu bravo za Jennifer jer svoju kćer ne prisiljava da bude nešto što nije. Bravo za Emme koja usprkos slavnoj obitelji pokušava izgraditi sebe i neki svoj stil. Bravo za jedinstvenost i hrabrost u svijetu koji sve više gleda samo vanjski izgled. Bravo za samopouzdanje koje ne mogu narušiti komentari iz sela, grada ili društvenih mreža.

Svi smo mi ovdje da budemo mi. Da izgradimo sebe. Bilo to kroz odjeću, boju kose, ponašanje ili nešto drugo. Nismo tu da se prilagođavamo drugima, tu smo da odgovaramo samo sebi. Iako mlada, ali čini mi se da Emme to već dobro zna.

Neki baner