Nina Badrić i karizma koja ne prolazi. Možeš i ti!

Nina je održala koncert u Nišu, a na pozornici se pojavila u korzetu i plavom blještavom odijelu. Osim toga, nosila je i visoku petu. Privukla je mnogo pogleda, ali u medija koji su odmah istakli njezinu figuru.

Pjevačica ima 48 godina i nedavno je koncertom za svoj rođendan isto izazvala pažnju medija. U pitanju je bio opet njezin izgled i bijela haljina koja je istaknula tijelo kojeg se Nina ne treba sramiti.

Žena za sva vremena

No, naravno. Ovdje se ne radi samo o izgledu. Ovdje se radi o onome što nam Nina pruža svih ovih godina. Ako gledam sa svog stajališta imam osjećaj da ova žena nikako ne stari, da je uvijek ista. I što je najvažnije da je uvijek nasmijana.

Nije jedna od onih poznatih koje su svoje tijelo i lice “popravljale” operacijama. Nije jedna od onih koja je promovirala sebe sramotnim situacijama. Nina je netko koga doživljavamo skromnim i netko koga cijenimo. Bez obzira volimo li njezinu muziku ili ne, njezin lik ne možemo da mrzimo. Ona nam ne daje nikakav povod za to.

Možete li se sjetiti ijednog skandala vezanog za ovu pjevačicu? Teško. A toliko je godina na sceni. Čak i kad je njezin razvod bio u pitanju, prešla je preko toga s medijima lako. Ne dajući im povoda da pišu više nego što treba. Nije im dopustila da je petljaju u neke priče koje nemaju veze s njom ili s onim što ona predstavlja.

Neki baner

Dama

Zašto onda volimo Ninu? Upravo zbog toga. Zato što ne dopušta da u prvom planu bude išta više od onoga što ona želi pokazati. Bilo da je u pitanju izgled, muzika, privatnost ili nešto drugo. Zato što je ona normalna i jednostavna žena koja prolazi stvari koje si možda prošla i ti, ili ćeš ih tek proći. Zato što za nju godinu nisu broj. Zato što sja i zrači svojom energijom koja nas neće potaknuti na to da gledamo je li ima jednu ili pet bora na svom licu.

A to možeš i ti. Bez obzira na to koliko ti je godina odaberi da sjajiš. Bilo to osmijehom ili novom haljinom, s viškom ili manje kila, odaberi da zračiš. Odaberi da svijetu pokažeš ono što želiš da vidi, ali iskreno. Odaberi to prije onoga da pokazuješ ono lažno.

Odaberi da godine ne definiraju ono što želiš biti. Odaberi da možeš. Jer ako ne dokažeš sama sebi, tko će? Bez obzira na stanje tijela, stanje duha je važnije. I na njemu treba raditi. Na onome iznutra, da bi bilo vidljivo vani. Nina sigurno to zna, a znaš li ti?

Foto: Nina Badrić / promo via eurovisionary.com

Neki baner