Opsesija

Danas sam ju opet vidjela. Hodala je ulicom potpuno nesvjesna moga pogleda. Povjetarac joj se provlačio kroz kosu i na trenutke mi zaklanjao pogled na crte njezinog lica. No tih nekoliko pramenova kao da je njezinoj ljepoti davalo poseban šarm.

Ne znam što me je toliko fasciniralo u njoj, ali interes je polako prerastao u opsesiju. Provlačila mi se mislima stalno, poput niti koja nema početka, niti kraja.

Konstanta koja je postajala moja realnost, sve veća potreba i žudnja duboko u utrobi.

Rukom je sputala nestašne uvojke, a ja sam zadivljeno promatrala njezine pokrete.  Često sam zamišljala te dlanove među mojima, kako vrhovima prstiju dodirujem njene, jako jako nježno, pa se spuštam prema dlanu, ispreplićem ih i nježno palcem kružim preko meke kože. Pri laganom stisku osjećam konture kostiju, mišiće i tetive kako reagiraju na moj dodir. Bi li uzdahnula? Bi li se nasmijala jer ju golicam? Bi li uzvratila jednakim stiskom?

Koža s nutarnje strane podlaktice je tako nježna, prosto pahuljasta, kao stvorena za lagane poljupce koji klize od dlana prema gore. Mislim da bih uspjela stići samo do lakta, omele bi me njene bujne grudi, i znam da bi me tada zagrlila i privukla bliže, a ja bih se tako u njenom mekom naručju igrala mirisnim pramenovima kose i pokušavala ih ukrotiti.

Ne zato što mi smetaju.

Želim doći do njenog vrata, tamo do onog mjesta gdje rame prestaje. Jezikom bih lagano prešla do uha i utisnula jedan vreli poljubac tik ispod. Palcem bih joj dotakla usne, pune i mekane, negdje na granici osmijeha i požude. Željela bih da taj trenutak iščekivanja zauvijek potraje, a opet, čežnja bi bila velika. Koliko bih izdržala? Par sekundi? Minutu? Dvije?

Neki baner

Ima nešto čarobno u ženskim usnama, meke su, podatne i slatke, kad se rastvore kao da te puštaju u sasvim drugi svijet. Želim ih nježno dotaknuti svojima, samo na trenutak. Pa opet, malo duže. Čvrsto bih ju uhvatila za kosu dok nam se usne spajaju, sklopljenih očiju bih uronila u nju, i dopustila da ona uroni u mene, osjećajući njezino tijelo uz svoje, otkucaje srca i disanje koje joj lagano ljuljuška grudi.

Želim vidjeti kako joj se oči sklapaju, čuti kako se disanje ubrzava, osjetiti njen dah na svojim usnama, prijeći svaki djelić njezinog tijela, usnama i prstima, otkriti kakvog je okusa, koliko je mekan, kako reagira…

Želim da bude moja na načine na koje nije ni zamišljala da je moguće, da joj uvijek prolazim snovima, a kada je budna da vršcima prstiju potajno dodiruje mjesta na kojima su moje usne plesale po njezinom tijelu, da je tada oda samo maleni smiješak i iskra u očima.

No za sada ću se zadovoljiti ovim malenim osmijehom koji mi pokloni svaki puta kada nam se putevi sretnu. A ja se trudim da to bude jako često. Ipak imam velike planove s njom i tim njezinim zamamnim tijelom…

 

Elena Devlin

Neki baner