Kako slati radove:

 


 

Molimo autore da prije nego nam pošalju svakako pregledaju svoj tekst, da isprave pravopisne i gramatičke pogreške. Vaši radovi ogledalo su Vas i daju sliku urednicima, koliko vam je zaista stalo do vašeg rada.

 

Radovi se primaju na e-mail: [email protected] s naglaskom na – Objava čitatelja ili Anonimna objava čitatelja.

 

Poželjno je da u jednom e-mailu ne šaljete više od tri pjesme, teksta (članka) ili tri kratke priče. Nemojte slati nove radove dok ne dobijete potvrdu da su prethodni prihvaćeni za objavu.

 

Radove šaljite isključivo kao prilog e-mailu u doc formatu kako se ne bi prilikom objave izgubio originalan format teksta za koje uredništvo ne može preuzeti odgovornost.

Molimo da radove ne šaljete kao privatne poruke članovima uredništva. Iz gore navedenih razloga isti se neće preuzimati.

 

Dostavom materijala redakciji autori potvrđuju da su vlasnici autorskih prava na priložene radove i za iste od APortala neće tražiti naknadu.

 

Kad nam dostavljate svoje radove nemojte koristiti neprimjereni rječnik, ne vrijeđajte druge na bilo kojoj osnovi.

 

Ukoliko u roku od 15 dana ne primite odgovor, smatrajte da komisija za procjenu kvalitete nije usvojila Vaš rad.

 

Radovi se čitaju i objavljuju onim redom kako su pristigli.

 

Uz svoje radove možete slati i fotografije po svom izboru, koje nisu zaštićene autorskim pravom, ili vlastite fotografije, što ne znači da će iste biti i prihvaćene od uredništva ukoliko su neprimjerene ili su nedovoljne kvalitete za objavu.

 

Velik izbor fotografija koje nisu zaštićene autorskim pravom (CC0) možete preuzeti ovdje:

pixabay.com/ ili pexels.com

 

Prije slanja predlažemo korištenje usluge stranica Ispravi me, kojeg možete naći na ovom.linku,

ispravi.me

 

kako bismo zajednički poboljšali kvalitetu i učinkovitost. Na sljedećem linku navedeno je kako koristiti uslugu ispravljanja teksta:

 

Kako koristiti uslugu?

Sretno!