Pokazatelji da je muškarac zaljubljen

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minutes

Zaljubljivanje je divna stvar koju svi dožive u nekom trenutku. Međutim, kada je riječ o muškarcima, zaljubljivanju i zaljubljenosti, cijela situacija može biti pomalo zbunjujuća.

Oni često “šalju” signale koje je, u velikom broju slučajeva, prilično teško rastumačiti. Ipak, pogledajte neke od sigurnih znakova koji pokazuju da je muškarac najvjerojatnije zaljubljen.

On voli provoditi vrijeme s vama

Umjesto da izlazi s prijateljima, želi li provoditi vrijeme s vama? Umjesto upražnjavanja nekog od njegovih omiljenih hobija, je li odlučio provesti vrijeme s vama prakticirajući vaš hobi? Govori vam stalno kako voli provoditi vrijeme s vama? Navedene i slične situacije siguran su znak da je zaljubljen u vas.

Neki baner

Provodi dosta vremena u razgovoru s vama

Muškarci ne vole “razgovarati o svemu” kada su uznemireni. Neki od njih ne vole pričati uopće. Međutim, kada “nađu” ženu s kojom uživaju u vremenu provedenom zajedno, oni se obično otvaraju i pričaju o skoro svemu. Štoviše, takvi razgovori mogu potrajati prilično dugo. Ako se on tako ponaša kada je s vama, ako vam priča o stvarima koje mu predstavljaju problem, to znači da vam vjeruje. Samim tim, zaljubljen je u vas.

Ne ponaša se kao da vas kontrolira

Kada se muškarac ponaša kao da vas kontrolira, to nije ljubav. To je opsesija. S druge strane, ako se on ponaša kao da vas ne kontrolira i kaže vam da se slaže sa svime što radite (osim izlazaka s drugim muškarcima) to znači da on cijeni vas i vašu slobodu. Samim tim, želi da budete dio njegovog svijeta i zaljubljen je u vas.

Vjeruje vam

Ukoliko ste se uvjerili da vam on vjeruje, to je apsolutno odlično. Povjerenje je vrlo bitna stvar u svakoj vezi, čak i na njenom samom početku. Ako vjerujete jedno drugom, to je znak da ste već i više nego “zagrijani” za vezu. Naravno, to je i jedan od sigurnih znakova da je on zaljubljen u vas, ali i vi u njega.

Pokazatelji da je muškarac zaljubljen

beautiful wedding bouquet
Photo by Soulseeker on Pexels.com

Kaže vam da vas voli

Većina muškaraca neće reći ženi da je voli, ako to zaista ne misli. Ako vam kaže da vas voli i da s vama želi provesti što više vremena, to onda nije znak da je zaljubljen – on je “prešao” u novu dimenziju osjećanja prema vama i vi ste mu vrlo, vrlo važni. Ako je rekao da vas voli, zaista je to i mislio.

minimagazin.info

Neki baner