Slatka, mala, guza…

love-1216595_960_720

Koliko god vam to zvučalo možda čudno ali jedna od stvari u kojima sam najviše uživao dok sam bio u vezi s Njom bile su svađe. I to kakve svađe. Nisu to bile one male slatke svađice, to je bio pravi rat. Bio sam dosta ljubomoran, priznajem. Izgledala je odlično, imala je hrpu udvarača. I koliko god sam bio siguran u sebe, i znao sam da je luda samo za mnom i da me ne bi prevarila jer je i ona bila luda za mnom, jedan mali crv sumnje me izjedao.

Ako bi slučajno nekog pogledala ja bi kipio u sebi. Nevjerojatno, ali to mi se događalo jedino u vezi s njom. S nijednom prije nisam osjećao tako nešto. Takvo ludilo, zanesenost, ljubomoru, posesivnost. Naravno da je ludila na to, tko normalan ne bi. Marširala bi po kući onako ljutito ispred mene s onom svojom malom slatkom guzom. Mahala bi rukama i vikala. A nije imala pojma koliko mi je u tim trenucima bila seksi. Dok je ona imala svoj monolog ja bi se samo smješkao. To ju je još više razdraživalo. Pa bi mi se unosila ljutito u lice.

I ona je bila ljubomorna, ali prije bi umrla nego to priznala. Znala bi mi tu i tamo nešto spustiti kroz zafrkanciju ali shvatio sam ja jako dobro kada vrag zna odnijeti šalu. Isto kao i toga dana kada smo se vraćali iz kazališta kući. Dok smo hodali prema autu u nekoliko navrata su joj dobacili – “Vau, koji komad, ili Maco kako si dobra.” Ona bi se na to samo nasmijala i okrenula glavom. Ja sam kipio. I kad smo došli doma došlo je do fajta.

Da, rekao sam da mi smeta što joj drugi frajeri dobacuju. A nju je smetalo što se ponašam k’o nezrelo derište. I riječ po riječ unijeli smo se jedan drugom u facu i ona me ošamarila. Primio sam je za ruku, ošamarila me s drugom. Tada sam je primio za obje i pritisnuo na zid, cijelim tijelom. Bila je ljuta kao ris, koprcala se na sve strane. I kad joj nije uspjelo osloboditi se, pljunula me. Onako pošteno, pljunula mi u facu.

Neki baner

Eh, sad ćete vi mene popljuvati drage moje, ali to me toliko napalilo da sam je u tom trenu pustio iz ruku i snažno povukao za kosu i ugrizao za vrat. Opet se počela otimati. Kako se više otimala ja sam je više grizao, ljubio, stiskao uz zid. Vrištala je od nemoći. A ja sam uživao u tome. U tome što se ne može pomaknuti, što je u mojoj nemilosti.

Počeo sam joj ljubiti lice, usne nije dala. Izmakivala se na sve strane. Onda sam joj rukom uhvatio čvrsto glavu i tako je snažno poljubio da sam mislio da će izgubiti svijest. Strastveno i divljački, gladno. Kao da je nisam ljubio godinama. U nama je buknula tolika strast da je prestalo svakog opiranja, micanja, nestalo je svih prepreka. Odjeća je s nas nestala u sekundi, grebla me po rukama, zarila svoje nokte u moja leđa i toliko jecala od užitka da sam se bojao da će krepati na meni. Samo je vrištala: “Još, još, i preklinjala neka ne prestanem. Tako sam je nalupao po guzi, da joj je poslije toga još danima bila crvena. I rekao sam joj to ti je za kaznu jer si bila zločesta. Ona bi se mudro nasmijala i rekla da obožava biti zločesta.

Energiju koja je isijavala iz nas u našoj strasti nisam nikada prije a niti nikada poslije nje osjetio. To smo imali samo mi. Tu eksploziju vulkana. Seks nam je s godinama bio sve bolji, strastveniji, luđi. Uvijek bi otkrivali nešto novo, uzbudljivije. Nevjerojatno ali drugi parovi bi se žalili da im je s vremenom u vezama seks postao monoton, isti. Mi bi se samo pogledavali u tom trenu, jer kod nas je bilo obratno. Mi, čim bi se pogledali, žar bi jurnuo našim žilama. Nama nikada dosta, nikada da utažimo glad jedno za drugim. Ne znam, ali imao sam osjećaj da ćemo ako ostanemo zajedno izgorjeti.

Oboje nas je izjedala ljubomora, oboje smo bili previše ponosni da bi priznali svoje greške, da bi jednom drugom rekli Oprosti. Bože, kako smo bili glupi. A lud sam i dalje za Njom. Niti jedna se do sada nije mogla mjeriti s Njom. Ona kada hoda, ima taj neki gard, puna samopouzdanja, sigurna u sebe, zna što želi, zna da je najbolja, svjesna je svega toga. Svog izgleda, svog prkosnog i inatljivog pogleda. Znala je da me može imati kad god poželi. Jedino u njezinoj blizini sam bio slab kao dijete na najdražu igračku. Jebeno me palila, jebeno je znala na koji način i kada me dodirnuti, jebeno je znala način da u meni otvori vatru. Moja mala slatka kučkica, cura s najljepšom guzom na svijetu i još ljepšim očima. Da, obožavao sam se svađati s njom, a još slađe miriti s njom. Uff kako bi je sad…

Lovro

Neki baner