Slatki grijeh…

Zaspali smo. Ne znam koliko dugo smo tako stisnuti jedno uz drugo, snivali mirnim i blaženim snom… bezbrižni, sretni, ispunjeni… kako mogu biti samo ljubavnici. Znam da sam u jednom trenu otvorila oči, a kroz žaluzine je škicao mjesec. Osjećala sam tvoju ruku, nježno prebačenu preko mog trbuha, dok sam ti okrenuta leđima snivala. Bila sam tako nekoliko minuta… možda i duže, ne želeći se pomaknuti. Takvi trenuci davali su mi neopisiv osjećaj mira i pripadanja.

shadow

Polako sam izvukla svoju ruku i nježno primila tvoju kako bih je odmaknula da te ne probudim. Okrenula sam se prema tebi i promatrala ti lice pod svjetlom mjesečine. Izgledao si poput djeteta. Nevinog i toplog. Htjela sam zamrznuti taj trenutak, da u njemu ostanemo zauvijek.

Odmaknula sam se i htjela ustati… grlo mi je bilo suho, ali trznula sam se na zvuk tvog glasa: – Kamo ćeš? – pitao si. – Mislila sam da spavaš,  odgovorila sam kroz osmijeh. – Tko može spavati dok mu mjesec tuče ravno u oči? – nasmijao se i ustao za mnom. Navukla sam njegovu majicu koja mi je bila prevelika i odšetala do kuhinje… a ona me pratio, zijevajući.

Upalili smo samo malu, stolnu lampicu, izvukli bocu hladne vode iz hladnjaka i sjeli jedno nasuprot drugog, pa pili na iskap i pošutjeli. – Jesi gladna? – pitao me. – Kao vuk! – ciknula sam, pa smo se oboje nasmijali. U trenu smo se oboje nadvili iznad otvorenog hladnjaka i gledali što bi mogli pojesti… bilo je tu ostatka pizze, na što smo se oboje mrštili. Pašteta, dva paradajza… Nutella… jogurti… mlijeko… tikvice i jaja.

Neki baner

– Što kažeš na palačinke?

– Može… – šapnula sam i izvukla mlijeko i Nutellu, a on se nasmijao. Dohvatio jaja i pomaknuo vrećicu s tikvicama pa izvukao i maslac od kikirikija. – Njam. – rekla sam i maznula mu flašicu, odvrnula poklopac, pa zatim prstom zagrabila gustog namaza.

– Daj malo…

– Ne dam!

– A daj… – promucao je i složio tužno lice.

Primaknula sam mu se i ispružila prst prekriven maslacem od kikirikija. Nasmijao se i šapnuo: baš si vrag, pa mi obliznuo prst i otvorio Nutellu. Malo smo se zezali pa napravili smjesu za palačinke i pekli ih naizmjence. Dvoje zaljubljenih luđaka.

– Sita?

–  Da…

–  Sigurno?

– Mhmmm… promucala sam a on mi se približio. Srce mi je preskočilo u prsima, a on je stajao već na milimetar od mojih usana i promatrao me. Tren zatim naše su ruke bile posvuda, a usne gorjele od vrelih poljubaca. Kao da se nismo vidjeli danima, toliko smo bili gladni jedno drugog.

nude

Skinuo mi je majicu i odgurnuo tanjuriće i Nutellu na drugi kraj stola, pa me spustio nježno kao pahuljicu i promatrao, a onda više nismo mogli čekati. Ušao je u mene naglo, toliko da me zaboljelo pa sam se trznula, ali nisam dala da stane. Oboje smo bili grubi. Držao me čvrsto za ramena dok se nabijao u mene, a ja sam svoje nokte zarila u njegovu kožu i nadomak orgazma obujmila ga za guzu, želeći ga što jače osjetiti u sebi…

Tren zatim osjetila sam kako mi cijelo tijelo podrhtava, i nisam htjela da ova noć ikada završi.

Fantasy

Neki baner