Slava mu udarila u glavu pa je napustio i ženu?

Rita Johal bivša je supruga Riyada Mahreza, igrača Manchester Cityja. Ona se ovih dana oglasila tvrdnjom da je nogometaš okrenuo leđa njoj i obitelji nakon što je potpisao ugovor s Cityjem vrijedan više od 186.000 eura tjedno.

Kaže da je preseljenje u drugi klub u potpunosti promijenilo njezinog tadašnjeg supruga. Kaže da je zbog njega prestala piti alkohol jer on nije pio, prešla na Islam i posvetila se mirnom obiteljskom životu.

Njezin suprug je vodio miran obiteljski život do prelaska u Manchester City. 2019 godine iselio je iz zajedničkog doma. Ubrzo se zaručio i s influencericom Taylor Word.

“No, karijera nogometaša je kratka. Trebali bi ostati prizemni i odani onima kojima je stalo do njih, čak i kad odu u veći klub, jer kad sve to završi, onda će vidjeti tko je ostao uz njih. Ne mrzim ga, to je prejaka riječ, no šokirana sam i tužna zbog onog što mi je učinio. Iznenada me ostavio, pravdajući se velikim pritiskom u novom klubu, a sad paradira okolo bez ijedne brige na svijetu”, rekla je uz ovo sve.

Pokušavala je spasiti brak, no njega to nije zanimalo

Rita navodi kako je i pokušavala riješiti probleme kad je vidjela da su odnosi zahladili, ali je Riyad govorio da je to sve zbog pritiska u klubu i nogometa.

Neki baner

Riyad i Rita upoznali su se u Londonu 2014. te su se vjenčali četiri mjeseca kasnije. Zajedno imaju dvije kćeri: Inayu i Aylu.

U međuvremenu je i nogometaš počeo živjeti sa svojom novom zaručnicom za što Rita kaže da je saznala na Instagramu. I za zaruke i za zajednički život.

Kolika je zapravo cijena slave i može li se čovjek tek tako promijeniti kad se nađe pogođen njom? Zaslužuje li svaka osoba normalan raskid i oproštaj, a ne samo napuštanje kao da nikad ničega nije bilo? Postoje li dvije strane ove priče? Ne znamo. Ali postoji puno odgovora koji se mogu čuti iz ove, i puno lekcija koje se mogu naučiti.

Život je jedan, i slažem se s Ritom. Trebamo cijeniti one koji su uz nas uvijek, a ne samo kad nam ide.

Foto: Doug Peters/PA Images/PIXSELL

Neki baner