Što bi bilo da najboljem prijatelju priznam da ga volim?

Što bi bilo…

Da smo se sreli u nekome drugom svijetu, na nekom drugom mjestu? Što bi bilo da smo se sreli kada nisi imao tako buran život? Bi li mi dozvolio da budem dio tvoje borbe? Bi li mi dozvolio da idem u rat s tobom? Da se rame uz rame s tobom borim protiv tih tvojih demona?

Što bi bilo…

Da smo rekli što osjećamo jedno za drugo i što smo osjećali cijelo to vrijeme? Da smo se vidjeli svaki dan i bili jedno drugome u naručju svake noći?

Neki baner

Što bi bilo da smo si mogli slati cijeli dan poruke zbog kojih bi se smiješili? Što bi bilo da se nismo toliko bojali odbijanja? Jel bi mi ipak rekao da sam uvijek bila samo ja? Je l’ bi se i dalje pretvarala da ne želim nešto više ili bih ti napokon rekla da te nisam nikada gledala samo kao prijatelja?

Što bi bilo…

Da ti kažem kako ti ne mogu biti prijatelj? Što bi bilo kad bi ti rekla da svaki put kad te pogledam razmišljam o domu. Da želim da ti budeš moj dom i da ga želim s tobom izgraditi? Što bi bilo da pronađem snage reći ti da te želim uz sebe do kraja života?

Što bi bilo…

Da se prestanem pretvarati da me njena prisutnost ne iritira? Da ti priznam kako svaki put kad te ona dodirne, ja problijedim. Da svaki put kad te poljubi, ja osjetim gorčinu na svom jeziku. Što bi bilo da znaš kako svaki put kad ti ona šapne “volim te”, to odlomi još jedan komadić mog srca.

Što bi bilo…

Da ti kažem kako te ona ne voli? I da nikada neće?

Što bi bilo da ti kažem kako te ona ne zna voljeti jer te uopće ne poznaje? Što bi bilo da ti kažem da znam kako razmišljaš o meni svaki put kad si s njom? I da znam kako ti nedostajem u kasnim noćnim satima kada je ona uz tebe?

Što bi bilo…

Kada bi prestali nedostajati jedno drugome dok smo s drugim ljudima i jednostavno odlučili da budemo zajedno? Da prekršimo sva pravila i zajedno pobjegnemo?

Što bi bilo da se jedan dan probudim uz tebe i napokon prestanem razmišljati “što bi bilo…“.

Izvor: Z&S

Neki baner