Što žene žele?

Hajde da se malo usuglasimo i pomognemo suprotnome spolu…

Evo recepta: mnogo ljubavi, malo pažnje, malo nježnosti, malo potpore i razumijevanja. Sve to pomiješati i ne davati odjednom, nego na kašičicu kroz dugi vremenski period jer ljubav nije utrka na 100 metara nego maraton. Uz sve navedene sastojke dodati iskrenost, vjernost i posvećenost. 

Mogu misliti, sad već nekima rogovi rastu i već se nižu raznorazne primjedbe, ali iznenađenje je da popis nije gotov. Naravno da bi bilo poželjno da lijepo izgleda, da drži do sebe, da ima stav i „ono nešto“.

No, što to žene žele?

Zapravo „to nešto“ je presudni faktor jer tu prestaju važiti mnoga pravila. Ne volimo svi iste filmove, ne slušamo svi istu vrstu muziku pa tako se i ne sviđa svima isti tip muškaraca. 

Znači vraćamo se na početak… ipak je presudan fizički izgled. Ne u smislu da mora biti savršen ali to je ono što prvo uočimo i što nas privuče ili odbije u startu. Ako se stvori kemija i privlačnost, odnos se može razvijati u dobrom smjeru po gore navedenom receptu i tada postoje sve predispozicije da uspije. 

Neki baner

Žene žele biti voljene, bitne i prihvaćene. Iako u današnje vrijeme ostavljaju utisak da su dovoljne same sebi, uspješne su i zadovoljne svojima životima, u prirodi je da budemo u paru.

To je činjenica od koje nitko ne može pobjeći. Hoće li se ostvariti kao par ovisi o prvim utiscima a hoće li potrajati, ovisi o ulaganju truda u održivost. Jednostavno, zar ne?

Hana Šerić

Neki baner