Svojim ljupkim damama, majkama, tetkama, bakama, ovog Uskrsa poklonite buketić radosti

Miriše na proljeće! Nešto je veselo, cvjetno i živahno u zraku! Bliži nam se Uskrs i svi smo puni pozitivne energije. Veselimo se produženom vikendu, kratkom predahu, bogatoj trpezi i druženju s obitelji. Stoga, ako još uvijek ne znate što pokloniti i fali vam ideja, uvijek možete posegnuti za čarolijom proljetnog cvijeća! Naravno, ovo je trenutak kad za svoje najdraže biramo ono najljepše. Ono posebno.

O bloomingu smo vam već pisali i predstavili prelijepe bukete i flower boxove, prigodne za darivanje vaših djevojaka, sušruga, zaručnica… no ovog puta želimo vam dati ideju za bukete prigodne za blagdansko darivanje vašim majkama, tetkama, sestričnama, sekama, rođakinjama ili jednostavno prekrasne flower kombinacije kao obiteljski dar za sve članove kućanstva.

Wild Blooms buket

Wild Blooms buket 2

Buket potpis

Buket potpis3

Garden buket

Neki baner
Garden buket2

Pretty in Pink buket

IMG_2266_jpg

Bloom buket

Bloom buket3

Uz to što je dostupna od 0h do 24h svaki dan, online cvjećarnica Blooming.hr donosi i raskošnu ponudu različitih cvjetnih aranžmana buketa u kojoj ćete pronaći savršeni poklon za svaku priliku i svaku dragu osobu. Raskošni buketiBlooming tuljci s proljetnim tulipanima i impresivni flower boxovi ispunjeni vječno privlačnim ružama dio su njihove raskošne ponude u kojoj možete pronaći i druge cvjetne vijence i aranžmane.

Njihov team vrlo je brz i spretan te je narudžba i dostava unutar sat vremena moguća već isti dan! Narudžbe s dostavom za isti dan zaprimaju se do 16:00 sati. Svježe cvijeće šalje se u pupoljku da što duže traje.

Blooming.hr želi vam Sretan Uskrs!

Neki baner