Tjedni horoskop: Zvijezde najavljuju lijepe emocije i divne susrete

Procijenjeno vrijeme čitanja: 5 minutes

Danas, 22.02., Mjesec će praviti trigon sa Suncem koje tranzitira kroz Ribe pa možete pokazati svoje sposobnosti, autoritet, istaknuti se s pozitivnim osobinama. Mjesec pravi sekstil s Uranom pa možete ubrzati stvari, pokrenuti neke nove iznenadne ideje, ostvariti lijepe kontakte. Ovaj dan nosi lijepe kontakte, suradnje, dobitke, lijepe emocije i intuiciju što trebate raditi.

PONEDJELJAK, 22.02.

U ovom danu Mjesečevih energija Mjesec ulazi u Raka koje je njegovo prirodno sjedište. Njegova stabilnost i snaga vam može dati lijepe osjećaje.

Mnoge osobe sada mogu izgraditi i unaprediti ljepše odnose kako u obitelji, s prijateljima a i šire u vezama s kolegama na poslu. Mnoge emotivne tokove možete pokrenuti dok se osjećate jako stabilno i opušteno.

Mjesec će praviti trigon sa Suncem koje tranzitira kroz Ribe pa možete pokazati svoje sposobnosti, autoritet, istaknuti se s pozitivnim osobinama.

Zatim Mjesec pravi sekstil s Uranom pa možete ubrzati stvari, pokrenuti neke nove iznenadne ideje, ostvariti lijepe kontakte s timom, grupama, prijateljima itd.

Ovaj dan nosi lijepe kontakte, suradnje, dobitke, lijepe emocije i intuiciju što trebate raditi.

UTORAK, 23.02.

U ovom danu Marsovske energije Mjesec pravi lijep aspekt s Neptunom što nam daje odličnu intuiciju, kreativnost pa lako možete rješavati i raditi zadatke koji su vam u ovom danu po planu i projektu. Sve možete brzo napraviti i sam osjećaj vam ukazuje kako i što da uradite.

Ovaj aspekt na osi Raka i Riba donosi lijepe emocije sa svojom voljenom osobom u obitelji i dragim ljudima s kojima budete.

Utorak je divan dan da se uskladite emotivno pa ako ste ranije imali nesloge s partnerima, prijateljima ili u obitelji, sada sasvim sigurno sve možete izgladiti i lijepo se uskladiti. Uživajte u ovom lijepom danu i njegovim dobrobitima.

SRIJEDA, 24.02.

U ovom Merkurovskom danu Merkur oprezno i polako se pokreće i smišlja Vodenjačku originalnost što i kako dalje. Zatim Mjesec pravi sekstil s Marsom pa možete imati i uložiti više truda i akcije za planirano. Slijedi i opozicija Mjeseca i Plutona koji daje nejasnoće i nepredvidivost.

Neke prepreke vas mogu iznervirati i stvoriti napetost, moguće je da odustanete od nečega jer se ne možete prilagoditi pa može doći i do svađe.

Izbjegavajte konflikte i svađe. Više optimizma dolazi s prelaskom Mjeseca u Lava pa se možete osjećati jačim, a samopouzdanje će biti veće.

ČETVRTAK, 25.02.

U ovom danu Jupiterove sretne energije Mars pravi trigon s Plutonom što vam daje ogromnu snagu i energiju pa sve što niste stizali prethodnih dana napraviti sada možete lako i jednostavno. Sve što vam se nađe na putu vi rješavate, jer imate veliku  moć i energiju. Vi se prilagođavate svakom čovjeku i situaciji pa ako i dođe do prepreke intuicija vam daje rješenje.

Ovaj moćni aspekt može se osjećati skoro kroz cijeli ovaj tjedan s tim da je danas direktan i najmoćniji. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Uranom pa ne ulazite u neke tokove koji su nesigurni. Mogući su problemi u timskom i grupnom radu, u obitelji i stvarima koje hoćete mijenjati.

Već postoji napetost, što će Mjesec pojačati kada bude u opoziciji sa Saturnom i Merkurom pa možete jedno osjećati, drugo pričati, a treće raditi. Iako imamo s jedne strane moćne aspekte, s druge možemo biti emotivno rastrzani i nervozni pa malo pazite da ne radite nešto što ne želite da vama netko radi.

Zatim Venera ulazi u Ribe gdje je vladar Neptun koji joj daje najuzvišeniju oktavu ljubavi, sposobnosti, kreativnosti, umjetnosti, romantike i još mnogo lijepih užitaka.

Zatim Mjesec ulazi u opoziciju s Jupiterom pa pazite na sve vrste pretjerivanja, na financije dok emocije idu od pesimizma do euforije. Za kraj, Sunce pravi sekstil s Uranom, što je pozitivno pa ako vam nešto govori iznutra da se treba mijenjati sada to učinite.

PETAK, 26.02.

U ovom danu Venerine vladavine Mjesec pravi kvadrat s Marsom pa se osjećate nervozno, napeto i možete raditi ishitrene i nepromišljene poteze. Poseban oprez je bitan u odnosima, s voljenom osobom u prometu. Neka destruktivna prodornost i arogancija sada vam može donijeti i pogrešne odluke pa dobro pazite.

Izbjegavajte sve rasprave, ulaske u neke nepromišljene i ishitrene odnose, jer sve može biti dosta negativno. Zatim Mjesec ulazi u Djevicu, koja se bavi nekim detaljima i sitnicama kreće i opozicija s Venerom, što opet nije dobro za odnose, kako emotivne i bliske tako i poslovne, prijateljske pa ako je neki odnos već od davno na testu ili ste nezadovoljni, sada ga može pogoditi banalna sitnica da dođe do prekida.

Dobro pazite ako ne želite prekid.

SUBOTA, 27.02.

U ovoj Saturnovskoj energiji Mjesec pravi trigon s Uranom što je odlično da vi uvidite što i kako da riješite ili se postavite u nekim situacijama i odnosima koji su bili pod tenzijom i nisu se mogli riješiti.

Odnosi se popravljaju s obitelji, prijateljima, poslovnim kolegama, u grupnom i timskom radu. Vrlo je povoljno da s ovim aspektom potražite stručne savjete ili se konzultirate pa sami donesete odluku.

Lijepo je da se družite s nekim tko vam odgovara i s kim ste opušteni, da se ispričate da bi sve iznijeli iz sebe i našli neko rješenje ili zaključak. Zatim ide pun Mjesec u Djevici pa će mnoge osobe doći do spoznaje što je potrebno da se usavrši, neko znanje, koji detalji i sitnice se još trebaju naučiti i upotrijebiti da bi bili kompletni.

Ako uvidite da se ne može popraviti bio to odnos ili neke druge greške onda krenite dalje i ne opterećujte se. Ipak mnoge stvari mogu se popraviti i riješiti.

NEDJELJA, 28.02.

U ovom danu sunčeve energije, Mjesec iz Djevice je u opoziciji s Neptunom iz Riba što vam daje rastresenost, neki vid dezorijentacije, umor pa bi bilo najbolje da duže spavate ili se odmarate bez nekog opterećenja.

Zatim Mjesec pravi popodne trigon s Marsom i trigon s Plutonom što je idealno da se pokrenete i uživate u prirodi s nekim fizičkim aktivnostima.

Akcija i motivacija je izražena kod mnogih osoba pa je treba iskoristiti.

S voljenom osobom bude se strastvene emocije, što je odlično da uživate s partnerom u prirodi. I na samom kraju dana Mjesec prelazi u Vagu što je dobro za emotivne i bliske odnose pa ako niste bili u harmoniji sada možete lako sve popraviti.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

Neki baner