U Zadar stiže konferencija o burnoutu za sve one koji žele raditi pametnije, a ne samo napornije

Želite živjeti bolje i raditi pametnije, a ne samo napornije? Dođite 21. ožujka u novootvoreni Poduzetnički inkubator Bili brig na konferenciju o burnoutu i naučite kako poboljšati svoj biznis i život.

„Trčimo u krug i radimo onako kako znamo dok ne dođemo do točke pucanja. Umor se pretvara u kroničnu iscrpljenost, a iscrpljenost u zdravstvene probleme i gubitak motivacije i zadovoljstva, u poslu i životu.  Možemo bolje, ali samo ako naučimo kako jer bez otvaranja novih perspektiva nema pomaka“, poručuje Izabela Laura, zadarska poduzetnica, idejna začetnica te organizatorica konferencije.

Kroz suradnju s Inovativnim Zadrom, suorganizatorom konferencije, u Poduzetnički inkubator Bili Brig stiže šest vrhunskih predavača iz svih dijelova Hrvatske koji će secirati sindrom pregorijevanja uzduž i poprijeko.

konferencija o burnoutu

Kako uopće burnout nastaje, što čini našem organizmu te kako mu pomoći govorit će Frane Herenda, farmaceut i fitoaromaterapeut koji se posljednjih godina dodatno educirao upravo u području tretiranja burnouta.

Još jedno poznato zadarsko lice, psihoterapeutkinja Irena Jurjević objasnit će nam zašto burnout nastaje te kako smiriti nastalu vatru.

Neki baner

Zašto nam je tjelesna aktivnost veliki saveznik u borbi protiv burnouta objasnit će dr.sc. Josip Karuc, kineziterapeut i poduzetnik.

S Oxforda nam stiže Petra Novak, diplomirana dizajnerica vrtova koja će nam otkriti kako to prostor u kojem radimo utječe na naše raspoloženje, razinu stresa, ali i produktivnost.

Poslovna mentorica i trenerica te serijska poduzetnica Andreja Rambrot Malenica govorit će o iznimno bitnoj temi za sve poduzetnike, a to su granice kao ključan faktor slobode u poduzetništvu.

Kako da novac ne bude problem i što to sve možemo napraviti da bismo bili u miru sa svojim financijama govorit će Dijana Ferković, magistra ekonomskih znanosti i autorica popularne knjige Novac: materino uputstvo za uporabu. Sudionike konferencije očekuje i moderirana panel rasprava na kojoj će poduzetnici otvoreno govoriti o svom iskustvu s burnoutom.

Također, sudionici će svakom predavaču moći postaviti pitanja tijekom Q&A sesija, ali se i umrežiti s drugim poduzetnicima tijekom pauza i zakuske na kojoj će kušati i „pametnu“ kavu s gljivama.

konferencija o burnoutu

Foto: Izabela Laura – organizator

„Cilj je da otvorimo iskren dijalog, raspravu o temi s kojom se suočava gotovo svaki poduzetnik, ali i drugi radni ljudi. Posebno nam je drago što se konferencija odvija u novom inkubatoru za kojeg želimo da postane upravo to – mjesto susreta, umrežavanja i educiranja poduzetnika i poduzetnih ljudi“, poručuju iz Inovativnog Zadra.

Konferencija ne bi bila moguća bez podrške zadarskih poduzetnika koji su prepoznali vrijednost ove priče, u prvom redu Zone plus, Cognisma i Adria Concepta. Organizatori zahvaljuju Solani Nin, Paškoj sirani, Panacei, OPG Matuliću i vinariji Fiolić te Mushroom Cupsu u čijim će proizvodima sudionici konferencije uživati.

„Ako ste blizu svoje točke pucanja, u poslu i životu ili ste je pak već prešli, dođite 21. ožujka na konferenciju Radi pametnije, živi bolje i naučite kako da vam se pregorijevanje više nikada ne dogodi“, poručuje Izabela Laura koja je i sama doživjela burnout.

Više o konferenciji saznajte na službenoj web stranici konferencije putem koje možete i nabaviti svoje ulaznice.

Vidimo se u novom Poduzetničkom inkubatoru Bili brig 21. ožujka i naučimo kako pametnije raditi i poslovati!

Saznajte više o konferenciji: https://www.radipametnije.eu/

Neki baner