KONTAKT

Pisati nam možete na e-mail: [email protected]

Ako neki dio portala ne radi dobro, spor je ili Vam nije dostupan, možete kontaktirati našu tehničku podršku na e-mail: [email protected]

PRAVILA KORIŠTENJA:

Autorski sadržaj sa stranica amazonke.com u drugim medijima smije se prenositi bez prethodnog dopuštenja izričito i samo za potrebe citiranja i novinarskog izvještavanja, dakle u količini i odabiru koji je primjeren novinarskom/uredničkom izvještavanju o objavljenom sadržaju.

Obavezno je navođenje izvora, autora i veze (“linka”) na izvorni sadržaj u novinarskom prilogu u kojem se poziva na autorski sadržaj s amazonke.com

Veze (“linkovi”) na autorski sadržaj, te pripadajući naslovi i podnaslovi mogu se slobodno objavljivati ali bez da ih se mijenja. Nije dopušteno mijenjanje smisla citata izvan konteksta, niti korištenje sadržaja u promijenjenom obliku.

Za bilo koju drugu upotrebu autorskog sadržaja sa stranica amazonke.com prethodno se mora dobiti pismeno dopuštenje glavnog urednika koji zadržava pravo ne dati dopuštenje.

Regionalni online magazin “APortal” neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja, nemogućnosti korištenja, slučajne ili namjene pogrešne interpretacije sadržaja amazonke.com zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

AUTORSKA PRAVA

Portal Amazonke.com, u daljnjem tekstu APortal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Amazonke.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ako smatrate da je portal povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal Amazonke.com ne jamči istinitost tekstova koje autori objavljuju, niti je odgovoran za iste. Autentičnost i vlasništvo teksta autor je obvezan dokazati i snositi sam.

POSEBNA NAPOMENA:

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Amazonke.com

Kako slati radove:


Molimo autore da prije nego nam pošalju svakako pregledaju svoj tekst, da isprave pravopisne i gramatičke pogreške. Vaši radovi ogledalo su Vas i daju sliku urednicima, koliko vam je zaista stalo do vašeg rada.

Poželjno je da u jednom e-mailu ne šaljete više od tri pjesme, teksta (članka) ili tri kratke priče. Nemojte slati nove radove dok ne dobijete potvrdu da su prethodni prihvaćeni za objavu.

Radove šaljite isključivo kao prilog e-mailu u doc, docx, rtf, ili txt formatu kako se ne bi prilikom objave izgubio originalan format teksta za koje uredništvo ne može preuzeti odgovornost.

Molimo da radove ne šaljete kao privatne poruke članovima uredništva. Iz gore navedenih razloga isti se neće preuzimati.

Dostavom materijala redakciji autori potvrđuju da su vlasnici autorskih prava na priložene radove i za iste od APortala neće tražiti naknadu.

Kad nam dostavljate svoje radove nemojte koristiti neprimjereni rječnik, ne vrijeđajte druge na bilo kojoj osnovi.

Ukoliko u roku od 15 dana ne primite odgovor, smatrajte da komisija za procjenu kvalitete nije usvojila Vaš rad.

Radovi se čitaju i objavljuju onim redom kako su pristigli.

Uz svoje radove možete slati i fotografije po svom izboru, koje nisu zaštićene autorskim pravom, ili vlastite fotografije, što ne znači da će iste biti i prihvaćene od uredništva ukoliko su neprimjerene ili su nedovoljne kvalitete za objavu.

Velik izbor fotografija koje nisu zaštićene autorskim pravom (CC0) možete preuzeti ovdje:

https://pixabay.com/

Prije slanja predlažemo korištenje usluge stranica Ispravi me, kojeg možete naći na ovom.linku,

https://ispravi.me/

kako bismo zajednički poboljšali kvalitetu i učinkovitost.

Kako koristiti uslugu?