Venera u Biku i njena kratka poruka za vaš znak!

Venera je prešla u svoj domicilni znak, znak Bika, na mjesto na kojem se najsigurnije i najljepše osjeća, a bogami, i mi s njom. Venera će u Biku boraviti do 12.4. i tijekom ovog perioda će nam vratiti potrebu za emocionalnim zbližavanjem, sigurnošću, uživanjem u svemu što je prethodnih mjesec dana njenog boravka u Ovnu samo proletjelo pored nas.

Venera u Biku se ne zalijeće, ne žuri s odlukama bilo kojeg tipa, ona ima potrebu da situacija sazrije, da bi se o njoj izjasnila. Ova Venera na scenu vraća diplomaciju i dogovore, koji su u prethodna tri i pol tjedna bili neizvodivi. Svi ćemo za korak usporiti i zaustaviti trku u kojoj je duša skoro pa posustala.

Emocionalna sigurnost kao imperativ damama

Venera u Biku u ženskom horoskopu oslikava dame koje već u tinejdžerskim danima znaju kojeg partnera žele, zašto baš njega i nerijetko istog i dobiju, već u srednjoškolskim danima. Dame s Venerom u Biku žele emocionalnu sigurnost na duge staze pa će u odnosu ostati čak i kad isti izgubi draž strasti, jer je novo, neistraženo uznemiruje.

Navike i mali rituali čine sastavni dio prirode dama s ovom Venerom. One će voljeti pastelne tonove, klasične mirisne note kao i frizure u kojim dominira prirodan izgled kose, često valovite. Ne podnose ništa što je oštrih crta i hladnih tonova.

U prijateljstvima biraju one s kojima će imati slične afinitete, voljeti ista mjesta zabave, poznavati isti krug ljudi. Nepoznati ih uznemiravaju i remete svijet u kojem sve savršeno funkcionira. Moto ovih dama je da tim koji dobiva ne treba mijenjati!

Neki baner

Poruka za gospodu

Gospoda s Venerom u Biku će biti izuzetno taktilna, često punijih usana, koje senzualnošću mame na poljubac. Najudobniji je njihov zagrljaj i iz njega vas tako lako ne puštaju. Povest će vas u prirodu, u šetnje kraj obližnjeg parka ili rijeke. Naravno, uvijek će znati koji to restoran priprema najsvježiju hranu, gdje je glazba kvalitetna, kako bi ugođaj bio kompletan!

Venera u Biku može predstavljati i salaš u proljeće, kada se priroda probudi, a život ponovo prostruji u svom najljepšem obliku. Ako želite osvojiti Veneru u Biku, bilo mušku, bilo žensku, s ovakvim mjestom nećete pogriješiti!

Oni koji su rođeni s ovom Venerom savršeno znaju odnos cijena i kvaliteta. Potrošit će, ali samo ako to za što se troši zaista ima pokriće. Ovu Veneru ćemo pronaći kod uspješnih kuhara, bankara, vlasnika cvjećara i slastičarnica.

Dame i gospoda s ovom Venerom na ljubav gledaju kao put od 1000 kilometara. Njime ne voze slalom već bi istim prošli udobnom kočijom, kako bi sve čari različitih mjesta sagledali.

U skladnim aspektima sa Saturnom, ovi ljudi ustrajavaju u odnosima koje su birali, dok u disharmoničnim aspektima sa Saturnom i Marsom gube strpljenje uslijed nedostatka vremena ili materijalne sigurnosti druge strane. Posebno je kritičan položaj Venere u Biku u lošem aspektu s Marsom, jer nosi izuzetno jaku ljubomoru i posesivnost.

Venera u Biku – ljubav nije patnja

Kada Venera tranzitira znakom Bika, imamo priliku da predahnemo i opustimo se uz drage ljude, da zavolimo one koji vrijede i s kojima ljubav nije patnja.

Poslije dvije i pol godine lošeg aspekta sa Saturnom, ovaj Venerin tranzit znakom Bika otpočeo je njen sekstil sa Saturnom iz Riba. Ovaj aspekt nam donosi smirenje tenzija. Slijede pomirenja i obnove odnosa s osobama s kojima su isti u prethodnim danima narušeni. Odahnut ćemo…

Mnogi će se osloboditi toksičnih priča i shvatiti da život i ljubav ne moraju biti muka, ako tako ne odaberemo. Ne, ljubav ne boli, a to što smo svašta ljubavlju krstili, to je nešto drugo. U narednim danima dolazimo sebi i shvaćamo gdje smo griješili i kuda dalje valja ići.

Venera u Biku u sekstilu sa Saturnom iz Riba nam donosi stabilne veze u kojima je jedan partner duhovno zreliji i zna amortizirati probleme ovog drugog. Ukratko, oni koji nas zaslužuju, umjesto onih kojima se sve dalo i bilo im malo!

Venera 20. i 21. ožujka dolazi do konjunkcije sa Rahuom, Sjevernim mjesečevim čvorom, što donosi potrebu za promjenom smjera u odnosima, želju da se malo i naše potrebe vrednuju i da konačno dobijemo zasluženo. Ovo su dani sudbinskih susreta i početaka.

Očekuje nas 30. i 31. ožujk Venerina konjunkcija s Uranom u Biku pa eto prilike da nas netko pomakne iz temelja i promijeni iz korijena! Netko tko nam ni u ludilu ne bi pao na pamet, e baš taj ili ta stižu da nas uzmu pod svoje! Ovo je aspekt naglog ulaska ili izlaska iz veze, braka, veliki prasak poslije kojeg slijedi čuveno “Au… što ovo bi?!” Bi šta bi, a kako dalje… vidjet ćemo.

Venerin boravak u istom znaku s Uranom donosi turbulencije na burzi, kao i probleme s bankarskim sektorom. Čut ćemo za propast nekih banaka i financijskih institucija širom svijeta.

Pred kraj boravka u Biku, tamo oko 10.4. Venera gradi sekstil s Neptunom pa eto zaljubljivanja preko ušiju, zanosa i osjećaja da usprkos svemu, imamo kapacitet zaljubljivanja “preko ušiju”.

A kako Venera u Biku utječe na svaki pojedinačni podznak?

OVAN – Vrijeme za zaradu i redefiniranje vrijednosti.

BIK – Proljepšat ćete se i imati šansu za materijalne uspjehe. Ljubav kuca na vrata!

Neki baner

BLIZANCI – Tajna ljubav vas mami, a i vi nju.

RAK – Uživat ćete s prijateljima i realizirati planove koji dugo nisu bili mogući. Ljubav s prijateljem ili novo poznanstvo preko prijatelja.

LAV – Uljepšavate radno okruženje i imate mali problem sa ženskom osobom s posla.

DJEVICA – Vrijeme putovanja i duhovnog razvoja.

VAGA – Seksualna energija jača kao nikada prije.

ŠKORPION – Partner vam ugađa. Oko 30. ožujka/marta je moguća svađa.

STRIJELAC – Uspjeh u poslovnom okruženju.

JARAC – Vrijeme financijskih uspjeha i ljubavnog sklada.

VODENJAK – Uživanje u domaćoj atmosferi.

RIBE – Spremite se za kraći put i zanimljivu osobu na njemu!

Sretno!

Jovana Milekić / astroportal.in

Neki baner