Vibracija brojeva – Sve je energija koja vibrira na određenoj frekvenciji

Grigori Grabovoi ruski je fizičar i matematičar koji je razvio metodu obnavljanja ljudskog organizma putem koncentracije na brojeve. Ugađanjem na pripadajuću frekvenciju stvara se vibracija i uvjeti za obnavljanje energije koja počinje opet teći kako treba i bolest se povlači ili se problem raspliće.

Postoje mnoga svjedočanstva ljudi koji tvrde da su ozdravili od najtežih bolesti ili su uspjeli riješiti svoje životne probleme služeći se metodom Grigorija Grabovoja.

Ovaj ruski znanstvenik s više diploma donio je svijetu šifre pomoću kojih na relativno jednostavan način možemo riješiti mnoge probleme.

Pojednostavljeno rečeno, sve je energija koja vibrira na određenoj frekvenciji. Tako su i naša tijela zapravo energija. Kad ne vibriramo na prirodnoj frekvenciji, javlja se poremećaj, bolest, blokada energije.

Podešavanjem na pripadajuću frekvenciju stvara se vibracija i uvjeti za obnavljanje energije koja počinje opet teći kako treba i bolest se povlači ili se problem raspliće.

Broj za određenu temu možete mantrati u sebi, vizualizirati ga na način koji vam je drag, jednostavno se koncentrirati na njega ili ga pak napisati na papirić i nositi u džepu, torbi, te ga povremeno pogledati, naučiti ga napamet ili ga imati pokraj sebe dok spavate u krevetu.

Neki baner

Možete ga isto tako nalijepiti na zid u prostoru gdje boravite bilo to na poslu ako je vezan uz rad ili kod kuće, privatno, ovisno o temi.

Sve ove opcije su dobre, a također i neka koja vama spontano padne na pamet. Važno je da je određeni broj za ono što vas zaokuplja prisutan u vama, oko vas i on će već svojom vibracijom početi stvarati frekvenciju koja vam je potrebna.

Grabovoj je napisao nekoliko knjiga, a najpoznatija je „Obnavljanje čovječjeg organizma koncentracijom na brojeve“. Postoji i prijevod pod nazivom “Šifarnik“ u kojoj se nalazi popis većine poznatih bolesti s pripadajućim brojevima.

Također je poznata njegova knjiga „Svjetlost vječnosti“ u kojoj donosi brojeve za neke opće teme iz života pomoću kojih možemo unijeti poboljšanja na tim područjima.

Njegov rad mnogi smatraju kontroverznim, no mi prepuštamo svakom pojedincu da sam donosi svoje zaključke i sud.

Ovdje smo izdvojili neke od brojeva koji će vjerujemo zanimati većinu.

Brojevi koji pomažu:

1888948 – transformacija negativnog u pozitivno

285555901 – za skladne odnose u obitelji

212585212 – za pospješivanje učenja kod djece i mladih

141111963 – usklađivanje odnosa na radnom mjestu, idealno radno okruženje

5154891 – stvaranje skladnih odnosa u okolini

212309909 – stabilnost u poslovnim aktivitetima, rješavanje općenitih pitanja i problema

71427321893 – normaliziranje financijske situacije, obilje

11179 – sprečavanje prometnih nesreća

148543292 – protiv alkohola

Neki baner

9189481 – brojčani niz slobode

71042 – harmoniziranje sadašanjosti

148721091 – harmoniziranje budućnosti

7819019425 – harmoniziranje prošlosti

1001105010 – mir

35986 – razvoj intuicije

1814321 – apsolutna norma zdravlja

9187948181 – samoizgradnja tijela.

Ovo su neki univerzalni brojevi za teme koje se tiču većine nas, a ako vas zanima više ili imate neki određeniji problem, proučite knjige Grigorija Grabovoja.

Ovo su neki univerzalni brojevi za teme koje se tiču većine nas, a ako vas zanima više ili imate neki određeniji problem, proučite knjige Grigorija Grabovoja.

ehoroskop.net

Neki baner