Vladavina Riba: Posao, zdravlje, ljubav – veliki horoskop

Procijenjeno vrijeme čitanja: 9 minutes

Dragi Rakovi, vaš unutrašnji glas vam nagovještava promjene. Svjesni ste vibracija koje najavljuju da su blizu događaji nakon kojih više ništa neće biti isto. Lavovi, neki repovi koje vučete iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja perioda nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete objasniti, ali ga itekako osjećate. Sretna vijest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve točke.

OVAN

Posao: Sve više razmišljate o tome je li za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospjeti u centar pažnje i najvjerojatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom.

Potrebno je da svu svoju kreativnu energiju uložite u rad kako biste kvalitetno odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti ispred vas. U okviru svega, predstoji vam jedna sasvim nova poslovna putanja koja vas vodi ka novom radnom mjestu. Ponosit ćete se time.

Neki baner

Ljubav: Na početku ovog perioda, vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priljev inspiracije, jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu.

Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to se sve može odigrati na beskrajno romantičan način, što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki od vas će se, u ovom periodu, odlučiti na velike emotivne promjene.

Zdravlje: Mogući su problemi sa stomakom.

BIK

Posao: Brinu vas financije. Međutim, tu nema ničega što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obilježen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim razinama pa i na novčanoj.

Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze s nekretninama, onda su mogući veći problemi. Od kraja perioda, stiže značajniji financijski priljev, ali i prilika da sastavite posao i zadovoljstvo. Pravo je vrijeme za kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

Ljubav: Za vas su iscjeljujuća neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička potreba, a to je odmor i uživanje. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe.

Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodjelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno protumačiti, a zatim i povući poteze koji će trajno narušiti partnerski odnos.

Zdravlje: Mogući su problemi s probavom.

BLIZANCI

Posao: Usporite tempo, naročito ako u ovom periodu morate donijeti važnu odluku. Neugodna događanja u radnom okruženju zahtijevaju od vas da nadiđete vlastita ograničenja i savladate nove načine funkcioniranja.

Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, usprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti sasvim novima putem. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja mjeseca, kada će se financijska situacija značajno popraviti.

Ljubav: Ovo je dio vašeg života koji mora pretrpjeti ozbiljnu korekciju. Okolnosti vas prisiljavaju da racionalno sagledate sve, iako ništa nije čisto i jasno.

Svjesni ste da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvaćate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna pa do kraja ovog perioda možete od svega i odustati.

Zdravlje: Moguća je kostobolja.

Neki baner

RAK

Posao: Vaš unutrašnji glas vam nagovještava promjene. Svjesni ste vibracija koje najavljuju da su blizu događaji nakon kojih više ništa neće biti isto. Ipak, nije pravi trenutak da svoje dojmove iznosite javno, morate razumjeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno.

Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, vjerujući da je to pravedno. Oprezno birajte svaku riječ kako se ne biste nehotice uključili u tuđe probleme pa se zbog toga kasnije izvinjavali.

Ljubav: Napunit ćete se dobrom energijom jedino u krugu bližnjih. Voljena osoba ima sluha za sve vaše potrebe. Početkom perioda ljubav dobiva krila, iako ćete se istovremeno osjećati jednim dijelom nezadovoljno jer u vašoj prirodi je nepresušna potreba za dokazivanjem ljubavi i prisutnosti romantike koja vas uvjerava da ste voljeni. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što je za vas u ovom trenutku iscjeljujuće.

Zdravlje: Moguća je migrena.

LAV

Posao: Neki repovi koje vučete iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja perioda nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete objasniti, ali ga itekako osjećate.

Sretna vijest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve točke. Svemu prethodi jedno važno rješenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite kome se povjeravate i nikoga ne kritizirajte.

Ljubav: Za voljenu osobu ostaje malo slobodnog vremena koje pak ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete činjenicu da je vaš poslovni uspjeh samo vaša pobjeda i da partner očekuje onaj dio vašeg bića za koji misli da mu pripada.

Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju, zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete nadoknaditi.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima.

DJEVICA

Posao: Trudite se da obaveze, za koje ste zaduženi, obavite besprijekorno. Pod velikim ste pritiskom, osjećate se ucijenjeno. Višak bijesa koji vas obuzima može eskalirati na pogrešnom mjestu.

Pazite, za vas je počeo period tijekom kojeg najmanji nesporazum sa suradnicima može prerasti u ozbiljan gubitak. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precijenite svoje sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalificirani.

Ljubav: Na ovom polju vas očekuje značajna dinamika. Ukoliko ste u vezi, ovo je vrijeme kada će romantično raspoloženje rasplamsati svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi.

A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka odnos može prerasti u nešto trajno. Potrebno je da s riječi prijeđete na djela i tako pokažete da su vam namjere ozbiljne.

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima.

VAGA

Posao: Stižu vam novčani problemi. Uzdrmane su vam sve vrijednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tijekom koje morate shvatiti da u životu postoji nešto više od novca.

Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rješenje i prijašnju krizu pretačete u malu pobjedu kojom, u stvari, dobivate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Budite mudri, završite sve što je potrebno, ali ne obrazlažite nikome svoje razloge i stavove.

Ljubav: Miješate ljubav i strast. Platonska veza koja se temelji na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja se može završiti na neugodan način. Prije ili kasnije i najveće tajne isplivati na svjetlost dana, što za vas može biti neugodno.

Zdravlje: Moguća je zubobolja.

ŠKORPION

Posao: Nalazite se u periodu velike dinamike koja se najviše odražava na posao. Možda ćete dobiti novog gazdu ili pretpostavljenu osobu, u svakom slučaju, slijedi važna promjena unutar ambijenta u kojem radite.

Poslije iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti rijetka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u osobnu pobjedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će potrajati.

Ljubav: Teško vam je kontrolirati loše raspoloženje jer ste usredotočeni na minule događaje. Istovremeno, stječete nove uvide pa postajete svjesni svojih grešaka.

Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama veliku tenziju koja prijeti da eksplodira ka osobama koje nisu krive. Na kraju ćete se zapitati što ste time dobili i je li vam sve to bilo potrebno.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

STRIJELAC

Posao: Vjerujete da ste se previše eksponirali, ali taj osjećaj nije realan, možda i umišljate. Čak i da ste u situaciji da vas netko procjenjuje, nema razloga za strah jer vas nitko neće napasti i kritizirati.

Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Ukoliko ste poslom vezani za promet ili komunikaciju, budite oprezni jer vas očekuje kazna ili nadoknada štete koju ste svojom nesmotrenošću izazvali.

Ljubav: Nezadovoljstvo koje ste prikrivali u proteklom periodu, ovih dana izlazi na vidjelo. Voljena osoba je direktno utjecala na vaš sistem vrijednosti i time vam je narušila samopouzdanje.

Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopćite što vam je na duši. S obzirom na to da su vam povoljni aspekti na nebu, očekivan je dobar ishod svega, ali samo ako budete direktni, staloženi i iskreni.

Zdravlje: Moguće su alergije.

JARAC

Posao: Imate potrebu da sve iz korijena promijenite, ali svjesni ste posljedica takvih odluka pa na neki način svoje porive ignorirate. Potiskivanje nezadovoljstava na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa suradnicima, jer oni osjećaju da ste mentalno odsutni.

Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu, a to bi vam još više zakompliciralo ionako neugodnu situaciju. Ne gubite optimizam, sve je prolazno pa i ova faza koja je, u stvari, uvertira za predstojeće promjene. Sve biste promijenili, ali to je nemoguće.

Ljubav: Na ovom planu vam je sve nekako mutno i nejasno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rješenje kojim biste stavili točku na minule dane.

Pozitivan pomak stiže krajem perioda, ali i dalje ostajete u vibraciji misterije i nejasnog odnosa s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mjesto, neki detalji će vam i dalje ostajati nejasni i neriješeni.

Zdravlje: Može vas mučiti melankolija.

VODENJAK

Posao: Radujete se pobjedama koje ste osvojili pa vas to navodi na osjećaj da ste u svemu svemogući. Budite oprezni pri kupovini, naročito početkom ovog perioda, jer za vas ovo nije pravo vrijeme za trgovinu.

Vrlo brzo će vam na naplatu doći kratkotrajno financijsko opuštanje, a tada će vas savladati panika. Ipak, nema razloga za to, jer ćete u trenutku kada vam sve bude djelovalo beznadno, pronaći rješenje koje je sve vrijeme bilo pored vas, ali ga niste uzimali u obzir.

Radujete se pobjedama, oprez u kupovini.

Ljubav: Ovaj period je prilično zahtjevan i neugodan za vaš ljubavni život. Cijelo vrijeme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru.

Nekima će ovaj period donijeti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za platonsku ljubav koja bi vas trgla i osvježila.

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima.

RIBE

Posao: Možete očekivati značajan priljev energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gdje ćete prije, sa svake strane se nižu dinamična događanja koja od vas traže potpunu koncentraciju.

Rado biste se povukli na neko vrijeme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu.

Krajem perioda moguće je putovanje na kojem vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar nakratko, priuštite sebi kratak predah od svega. Priljev pozitivne energije, ljubav, promjene.

Ljubav: Osjećaj blagostanja se krije u okruženju obitelji. Stižu značajne promjene, bilo da se radi o novom članu, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promjeni kojom vaša oaza mira dobiva na kvantiteti.

Nekima će ovaj period donijeti velike životne promjene koje će biti izvor radosti. Bez obzira na to što je period prilično povoljan, budite pažljivi u diskusijama jer su mogući neugodni nesporazumi s osobama koje su vam bliske.

Zdravlje: Moguća je glavobolja.

lovesensa

Neki baner