Zalazak…

Odveo me u šetnju plažom. Zalazak sunca upotpunjuje cijeli doživljaj.

Neko vrijeme se nismo vidjeli, ponio je vino i dvije čaše. Smjestili smo se u zapuštenoj uvalici i nazdravili ponovnom susretu, gledajući zalazak sunca.

Iz pogleda i razmišljanja me vratio u stvarnost nježnim poljupcem ispod uha. Prošli se me trnci. Šapnuo je: “Falio si mi mali.” Tako me zvao i svidjelo mi se to, oduvijek. Uspijela sam samo nespretno promrmljat “Mmmhmm”.

508_first-date-sex-why-you-should-pass-flash-1039724-flash

Nastavio me ljubiti po vratu, zavlačeć mi ruke pod haljinu. Lutale su svuda. Pasalo mi je, dugo me nije mazio. Poljupci su postali strasniji i puni žudnje. Zavlačio mi je ruke u kosu, grabio je moje tijelo i usne kao da je posljednji put.

Neki baner

Napola grubo, napola nježno, kao da se ne može odlučiti. Jednim potezom mi je skinuo haljinu i svom težinom legao na mene. Osjetila sam ga na bedru, čvrstog i spremnog. Ljubio me po cijelom tijelu, pohotno i nezaustavljivo.

Nisam se ni snašla, pomaknuo mi je tange i ušao u mene. U poludahu mi je šapnuo: “Oprosti, morao sam. Ne mogu izdržati. Izluđuješ me.”  Ljubio me i grizao po vratu i ramenima. Divno ga je ponovno osjetit…njegov dah na mojoj koži, poljupce, ruke po svuda, njega u meni. Uživala sam u svakoj sekundi.

Svršio je i strovalio se pored mene, poljubio me u rame i rekao: “Čim dođem do daha ću ti se posvetiti. Jednostavno nisam mogao izdržati.” Ja sam samo kimnula, tijelo mi je još drhtalo u mraku na toplom pijesku. Ispreplela sam prste sa njegovim i lagano stisnula u znak odobravanja.

Nikad me nije razočarao, od njega ionako uvijek drhtim.

Tara

[email protected]

Neki baner