Započinje vladavina Blizanaca – Što donosi pojedinačnim znakovima?

Budući da Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije, vladavina Blizanaca ima tendenciju da bude užurbano vrijeme. Također postoji mnoštvo prilika koje vam univerzum donosi u ovom periodu. Otkrijte što čeka vaš znak Zodijaka!

Ovan

Ubrzo nakon što Sunce prijeđe u Blizance, doživljavamo portal Srebrna vrata, vrijeme kada je naša mentalna energija vrlo snažna. Možemo jasnije razmišljati, otključavati mudrost s većom lakoćom. Ako postoji problem koji trebate riješiti ili nešto na što tražite odgovore, ovo je prekrasno vrijeme za traženje tih odgovora. Provedite dodatna istraživanja, obratite se drugima, dogovorite konzultacije sa stručnjakom ili jednostavno sjedite u meditaciji, vjerujući svojoj intuiciji. Portal Srebrna vrata bit će najaktivniji 28. i 29.5., ali će se zadržati nekoliko dana s obje strane ovih datuma.

Pun Mjesec u Strijelcu 3. lipnja nosi neke optimistične energije, ali bi također mogao probuditi napetost i navesti da dublje razmislite o nečemu u svom životu. Što god iskrsne, pokušajte tome pristupiti filozofski. Vidite možete li proširiti svoj pogled i način na koji ste odlučili razmišljati o stvarima. Ponekad okretanje stvari naglavačke i gledanje stvari na novi način može pomoći da se stekne dublji uvid. Pod ovim Punim Mjesecom možete osjetiti i želju za putovanjem. Ako ste htjeli pobjeći, ovaj pun Mjesec bi bio dobro vrijeme da nešto poduzmete. Odaberite mjesto gdje još niste bili i gledajte kako vam otvara i širi um!

6. lipnja Venera će ući u Lava; ovo je značajno jer će Venera biti retrogradna u Lavu 23. srpnja. Obratite pozornost na sve teme koje se odnose na ljubav, romantiku ili novac u ovo vrijeme, jer bi to moglo biti trag s kojim temama retrogradne Venere ćete raditi kasnije tijekom godine. Retrogradna Venera uvijek je vrijeme otvaranja i širenja srca i često može pokrenuti emotivne rane iz prošlosti koje je potrebno očistiti za našu ekspanziju. Ako primijetite bilo kakve izazovne događaje koji se pojavljuju početkom lipnja, znajte da će uslijediti više jasnoće i iscjeljenja.

Mladi Mjesec u Blizancima 17.6. može donijeti novi projekt ili ćete možda otkriti da postojeći projekt iznenada dobiva novi zamah iza sebe. Postoji jaka motivirajuća sila pod ovim mladim Mjesecom za vas, stoga je iskoristite u svoju korist.

Neki baner

Saturn postaje retrogradan pod ovim mladim Mjesecom. Saturn je trenutno na malo izazovnom mjestu u vašoj karti. Možda vas navodi da uđete unutra ili da se osjećate izoliranije nego inače. Možda ćete morati uzeti malo vremena kako biste se mogli prisjetiti prošlosti i razmisliti o svojim sljedećim koracima. Velike su šanse da će se za vas odvijati mnogo zakulisnog posla.

Bik

Sunce se upravo pomaknulo iz vašeg kuta zodijaka i možda se osjećate kao da sada možete probaviti i integrirati svu mudrost i uzbuđenje koje vam je donijelo! Kad god je Sunce u vašem znaku, možete se osjećati uzdignuto i podržano da budete više autentični pa se nadamo da ste to uspjeli osjetiti na neki način. 

Ako ne, ne brinite, jer će pun Mjesec u Strijelcu 3.6. biti još jedna prilika da izrazite svoje istinsko autentično ja. Iz ovog punog Mjeseca teče neka lagana energija, ali nemojte se iznenaditi ako bude potrebno da se suočite s nekim sjenama ili možda uklonite neke slojeve kako biste otkrili dublju istinu. Ovo će biti snažan pun Mjesec za vas, stoga radite s ovom energijom, osobito ako želite rasti u samosvijesti i produbiti svoju duhovnu povezanost.

Venera, vaš vladajući planet, prijeći će u Lava 6. lipnja. Ovo je značajno jer će Venera također biti retrogradna 23. srpnja u Lavu. Kako je Venera vaš vladar, uvijek ćete biti osjetljiviji na njezina retrogradna kretanja. Dok retrogradna Venera ne počinje sve do kraja srpnja/jula, promatrajte što se događa oko vremena kada prvi put uđe u Lava. Što god da se odvija tijekom ovog vremena, posebno oko pitanja srca ili novca, moglo bi biti trag o tome koje lekcije i darove će donijeti retrogradna Venera.

Mladi Mjesec 17. lipnja koincidira s retrogradnim Saturnom. Saturn je početkom ove godine ušao u Ribe, tako da je ovo prva retrogradnost koju smo doživjeli u ovom ciklusu. Retrogradni Saturn može od nas zahtijevati da se vratimo i ponovimo neke lekcije i provjerimo jesmo li napravili domaću zadaću. Možemo se osjećati pomalo testirano ili možda primijetimo da se stvari za koje smo mislili da smo riješili opet vraćaju na površinu.

Ostanite vjerni sebi i stečenoj mudrosti; znate kako se nositi sa svime što se pojavi, stoga vjerujte sebi. Saturn je glavni učitelj pa želi biti siguran da ste savladali sve lekcije prije nego što prijeđe na sljedeće poglavlje. Uz retrogradnog Saturna i ovog mladog Mjeseca, možda ćete morati paziti kome vjerujete i s kim se družite. S kim se vi odlučujete okružiti? Društvo koje imate može imati veliki utjecaj na vaš život i osjećaj vlastite vrijednosti i motivacije, stoga imajte to na umu, posebno u vrijeme mladog Mjeseca u Blizancima.

Blizanci

Napokon je došlo doba godine kada možete proslaviti svoj put oko Sunca! Vaša rođendanska sezona nosi neke prekrasne stvari! 28. i 29. svibnja, Sunce se poravnava s kraljevskom zvijezdom Aldebaran i otključava portal Srebrna vrata. Ova energija može napuniti vaš um, pomažući vam da pristupite novim granicama s vašim razmišljanjem i mentalnim kapacitetom. Izazovite sebe kada su u pitanju vaše znanje i mudrost. Znajte da ste mudriji nego što mislite! Ako postoji nešto što želite naučiti, ovo je sjajno vrijeme za početak jer će vam učenje lako doći.

Ovo je prekrasna energija i vi ste u jednoj od najboljih pozicija na kozmičkom nebu da je primite. Portal Srebrna vrata također vam može pomoći da se uskladite s ugovorom svoje duše i podsjetiti vas zašto ste odlučili doći na Zemlju u ovo vrijeme.

3. lipnja, pod punim Mjesecom u znaku Strijelca, mogli biste se naći na putovanju s voljenom osobom ili možda planirate putovanje na neko zabavno mjesto s prijateljima. Alternativno, može vam se ukazati nevjerojatna prilika za posao, koja će vam omogućiti putovanje kao dio vašeg zadatka. Čini se da su putovanja na vidiku, a ako se ukaže prilika, trebate je iskoristiti! Putovanje obećava da će biti inspirativno i otvoriti oči na mnoge načine.

Ovaj pun Mjesec također može donijeti kulminaciju projekta na kojem ste radili. Možda je vrijeme da prijeđete na nove stvari, a one će biti u fokusu pod mladim Mjesecom u vašem znaku! Mladi Mjesec u Blizancima aktivira se 17. lipnja, istog dana kada Saturn postaje retrogradan. Ovo će biti snažan mladi Mjesec za nove početke i postavljanje namjera, ali nosi i malo težine za vas. Ako vam nešto teži na ramenima, možda ćete prvo to morati raščistiti prije nego što možete razmišljati o novim energijama koje želite pozvati.

Retrogradni Saturn također može pomiješati stvari iz vaše prošlosti, potičući vas da se s nečim pozabavite jednom zauvijek. Samo znajte da što više prostora oslobodite uklanjanjem stvari koje ne želite, to ćete više mjesta napraviti za stvari koje želite.

Rak

Vjerojatno ćete se u ovom periodu osjećati kao da ste došli do krajnje točke ili prekretnice. Neposredno prije početka novog poglavlja naših života, često se osjećamo pozvanima da uđemo unutra. To možete vrlo dobro osjetiti kada Sunce uđe u Blizance. Blizanci su vrlo društven znak, ali vi možete osjećati suprotno i poželjeti odvojiti malo vremena da budete sami sa svojim mislima. 11. lipnja Pluton će se vratiti u Jarca, znak koji sjedi nasuprot vama na kotaču zodijaka. Dok je u Jarcu, Pluton transformira vaše odnose, pomažući vam da stvorite dublje i značajnije veze s onima oko vas.

S Plutonom koji se vraća u Jarca ostatak godine, mogli biste primijetiti pomak i povratak fokusa na vaše odnose. Ne brinite, čini se da je najveći dio posla već obavljen, ali Pluton vam možda samo pomaže da raščistite stvari i pogurate sve promjene i transformacije koje se još trebaju dogoditi.

Plutonov rad je često suptilan pa je ovo vjerojatno nešto što ćete više osjetiti na podsvjesnoj ili unutarnjoj razini, a ne na vanjskoj. Pun Mjesec u znaku Strijelca 3. lipnja/juna može pokrenuti sjećanje iz prošlosti ili izazvati bol iz prošlosti. Možda ćete to osjetiti neposredno prije dolaska punog Mjeseca, ali ne brinite, kada puni Mjesec dosegne svoj vrhunac, trebali biste se osjećati puno lakše! Vrlo ste osjetljivi na Mjesečev rast i opadanje pa nakon što puni Mjesec prođe, potrudite se učiniti nešto samo iz zabave.

Dopustite sebi da budete gdje god jeste – samo sve prihvatite i uživajte u svom životu i onome što vas čini sretnim. Nakon punog Mjeseca, 17. lipnja slijedi mlad Mjesec u Blizancima. Istog dana Saturn postaje retrogradan. Ovo će za vas biti pomalo izazovan mlad Mjesec. Još jednom, možda ćete se osjećati pozvanima da uđete unutra ili da provedete vrijeme sami. Međutim, ovo vam se čini kao vrlo kreativan prostor.

Neki baner

Uživajte u vlastitom društvu i vidite koje će se inspiracije pojaviti. Možda ćete osjetiti želju za pisanjem, vođenjem dnevnika ili crtanjem, a to bi moglo biti vrlo terapeutski za vas. Retrogradni Saturn bit će u fantastičnoj poziciji da vam pomogne u svim ciljevima u karijeri ili ambicijama koje imate.

Ako ste željeli prilagoditi svoju karijeru ili možda započeti iznova negdje drugdje, kombinacija kreativne energije mladog Mjeseca i marljive/motivirajuće energije Saturna je moćna kombinacija! Koristite energiju mladog Mjeseca da postavite namjere o svojoj karijeri i onome što želite, a energiju Saturna da im se posvetite! Možda čak napravite plan kako ćete svoje namjere ostvariti.

21. lipnja čeka nas Solsticij, dan snage za energetsku mrežu našeg planeta i početak vaše sezone!

Lav

Život vam je bio užurban i možda ste se osjećali kao da radite punom parom! Kako počinjemo sezonu Blizanaca, stvari će za vas i dalje biti aktivne, ali ovo je vaša prilika da postavite neke granice i date prioritet onome što vam je stvarno važno. Pun Mjesec u znaku Strijelca 3. lipnja mogao bi vas dovesti do putovanja zbog posla ili projekta koji vam je važan. Možda ćete se također povezati s ljudima iz drugog dijela svijeta. Možda žele sklopiti posao s vama ili surađivati na projektu.

Puno je energije podrške na vašoj strani kada je u pitanju rast vaših snova i ciljeva, stoga iskoristite tu energiju u svoju korist!

Pun Mjesec u Strijelcu također može poremetiti stvari oko vašeg zdravlja, a tu će postavljanje granica biti važno. Na kraju dana, što vam je uistinu važno? Lako se zanijeti uspjehom i slavom ili potrebama drugih, ali u vašoj srži, što je važno? To će biti snažno pitanje koje si morate postaviti, pogotovo ako primijetite da zdravstvene stvari izbijaju na površinu. Ovo je također dobra prilika za vas da odvojite vrijeme za odmor i napunite baterije. Život je bio užurban, ali uvijek je vrijedno isključiti se, usporiti i pronaći vremena za sebe.

Od 5. lipnja u vaš znak ulazi Venera koja donosi energiju zadovoljstva, romantike i igre! Venera također može donijeti obilje energije, pomažući povećati protok ponuda koje vam dolaze. Venera će biti važan planet za vas, jer će biti retrogradna 23. srpnja u vašem znaku. Imati Veneru u svom znaku za produženi boravak znači da ćete vjerojatno puno raditi na iscjeljivanju srca i aktivaciji.

Obratite pozornost na sva pitanja srca koja su vam pokrenuta 5. i 6. lipnja kada Venera prvi put uđe u Lava, jer to može sadržavati trag o tome što će nadolazeća retrogradna Venera pokrenuti u vama.

Mladi Mjesec u Blizancima koji slijedi 17. lipnja koincidira s retrogradnim Saturnom. Ovaj mladi Mjesec može vam se činiti izazovnim. Čini se da biste mogli biti povučeni u dva različita smjera. Možda osjećate da vaše srce želi ići jednim putem, a vaš um želi ići drugim.

Na vama je da obavite poziv; samo budite sigurni da ste prije svega vjerni sebi. Retrogradni Saturn može pokrenuti probleme u vezi s vašim financijama pa samo imajte na umu ovo. Provjerite jeste li obratili pozornost na sva pravila i propise u vezi s vašim ulaganjima i pročitajte sitna slova prije pristanka ili potpisivanja bilo kakvog ugovora, osobito ako je uključen novac.

Djevica

Blizancima vlada Merkur, koji je također vaš vladajući planet, tako da će sezona Blizanaca uvijek biti posebno vrijeme za vas. Sezona Blizanaca započinje portalom Srebrna vrata. Ovo se aktivira 28.-29. svibnja i to je vrijeme kada se vaše treće oko može otvoriti i ojačati. Prirodno ste vrlo intuitivni pa će vaši instinkti biti pojačani u ovo vrijeme. Portal Srebrna vrata također može izoštriti vaš um, omogućujući vam da iskoristite svoju urođenu mudrost. Ovo je vrlo mentalno aktivno razdoblje za vas pa pripazite da ne dopustite svom umu da pretjera.

Vaš um je jedan od vaših najoštrijih alata, ali treba ga koristiti mudro. S puno energije koncentrirane ovdje, posebno u prvom dijelu sezone Blizanaca, budite selektivni s mislima kojih se držite. Ako ste previše zaokupljeni svojom glavom, vratite energiju natrag u svoje tijelo. Uzemljite svoju energiju i vidite možete li raditi s mjesta koje je više usredotočeno na srce.

Puni Mjesec u Strijelcu 3. lipnja djeluje mnogo svjetlije od punih Mjeseca koje smo nedavno doživjeli. Iako nosi malo napetosti i možda malo težine, postoji i razigran, avanturistički prizvuk ovog punog Mjeseca. Što god iskrsne, provjerite možete li to tretirati kao veliku avanturu! Ovaj puni Mjesec također može dovesti do problema oko vašeg doma i obiteljskog života. Što god da je istaknuto, samo se pobrinite da budete vjerni sebi i autentični.

5. lipnja Venera ulazi u Lava, gdje će ostati do listopada. Ovaj iznimno dugi boravak u Lavu posljedica je njegove nadolazeće retrogradnosti krajem srpnja. Obratite pozornost na teme koje su pokrenute početkom lipnja/juna kada su u pitanju pitanja srca, jer te teme mogu dati trag o tome što će donijeti retrogradna Venera.

Mladi Mjesec u Blizancima 17. lipnja slijedi i nosi nevjerojatnu energiju za vašu karijeru i osjećaj svrhe. Ovaj mladi Mjesec može donijeti nove prilike na poslu ili ćete možda imati napredak kada je u pitanju vaša svrha i način na koji želite provoditi svoje vrijeme. Ako imate neke ciljeve u karijeri, ovaj mladi Mjesec je sjajno vrijeme da nešto poduzmete.

Saturn također postaje retrogradan 17. lipnja, a to pokreće probleme u vašim odnosima – ne samo u romantičnim vezama, već i u načinu na koji komunicirate s drugima općenito. Možda ćete morati postaviti granice drugima ili možda srušiti neke granice koje vas previše drže opreznima. Saturn može dovesti učitelja u vaš život koji će vam pomoći da promijenite svoj pristup. Saturn je u biti glavni učitelj pa vam pomaže da postanete bolji u odnosima s drugima i sa svijetom oko sebe.

Vaga

Blizanci su zračni znak pa vam uvijek dobro ide kada je Sunce u ovom dijelu zodijaka. Otprilike tjedan dana nakon što sunce uđe u Blizance, doživljavamo portal Srebrna vrata. Ovo je vrijeme kada se naš um osjeća snažnim, a naša intuicija pojačanom. Možemo s većom lakoćom iskoristiti vlastitu unutarnju mudrost, a također se možemo naći u situaciji da brzo učimo nove stvari. Energije portala Srebrna vrata mogu biti vrlo kreativne za vas, pomažući vam da razmišljate šire o svom životu i onome što želite za sebe u kretanju naprijed. Ovo bi bilo dobro vrijeme za istraživanje ili traženje mudrosti kako biste razjasnili svoje ciljeve i olakšali sve što vas muči.

Kako se približavamo punom Mjesecu u Strijelcu 3. lipnja, možda ćete morati nešto pustiti. Možda osjećate da ste došli do kraja projekta ili posla ili možda samo trebate stvoriti energetski ili emocionalni prostor oko nečega u svom životu. Otpustite sve što vam se čini teškim. Dajte sebi dopuštenje da oslobodite ono što ste nosili, a čini se da više ne podržava ono kamo idete. Pun Mjesec u Strijelcu također može izazvati probleme oko vašeg samoizražavanja. Možda ćete se morati zauzeti za sebe ili priopćiti drugima ono što stvarno trebate. Vaš glas je vaša moć, stoga se nemojte suzdržavati ako imate nešto važno za podijeliti.

5. lipnja, vaš vladajući planet, Venera će prijeći u Lava, gdje će ostati do listopada. Ovaj iznimno dugi boravak u Lavu događa se zato što će Venera postati retrogradna kasnije u srpnju, 23.. Venera nam otvara srce; nosi esenciju ljubavi, romantike, užitka, igre i obilja. To je izrazito ženstvena energija koja nam omogućuje da se predamo i prihvatimo ono što jest, te da budemo prisutni u svom biću.

Dok ulazi u Lava, obratite pozornost na teme koje se odvijaju za vas, jer bi to moglo biti naznaka što će ova energija retrogradne Venere pokrenuti u vama. Kad god se odvija retrogradna Venera, često prolazimo kroz neku vrstu buđenja srca pa znajte da ako nešto teško ispliva na površinu u lipnju, dobit ćete više odgovora kroz razdoblje retrogradne Venere.

Mladi Mjesec u Blizancima 17. lipnja izvrsna je prilika da nešto poduzmete u pogledu svojih ciljeva i namjera. Sjajno je imati ploču s vizijom i zapisati što želite privući, ali ponekad morate i nešto poduzeti. Ovo je vrlo akcijski mladi Mjesec za vas stoga počnite poduzimati korake u smjeru koji vas zove.

Ovaj mladi Mjesec također je vrlo koristan za svako putovanje pa ako ste željeli krenuti na putovanje, ovo je dobro vrijeme za akciju.

Saturn također postaje retrogradan 17. lipnja pod utjecajem mladog Mjeseca. Dani koji slijede nakon mladog Mjeseca mogli bi biti pomalo izazovni. Možda imate neke prepreke koje morate svladati ili možda stvari nisu uređene ili organizirane kako biste željeli. Samo poduzmite male korake i budite metodični. Stvari će se odviti u savršenom trenutku.

Škorpion

Pun Mjesec 3. lipnja mogao bi biti savršena prilika za upoznavanje novih ljudi ili jednostavno povezivanje s onima koje volite. Izazovite sebe da budete malo društveniji ove sezone i pogledajte kako će osvijetliti vaš svijet! Pun Mjesec u Strijelcu također bi mogao biti prekrasna prilika kada su u pitanju vaši prihodi. Ako imate projekt za koji ste naporno radili da ga pokrenete, ovaj puni Mjesec mogao bi donijeti vaš kulminacijski trenutak, omogućujući vam da iskusite nagrade za sve svoje napore.

Ako ste na neki način željeli povećati svoje prihode, ovaj puni Mjesec može vam otvoriti put, pomoći vam da poduzmete korake potrebne da zatražite povišicu. S druge strane, možda ćete poželjeti napustiti posao i možda potražiti novi koji će biti velikodušniji. Ovo se definitivno čini kao tema oko ovog punog Mjeseca, stoga budite svjesni svoje vlastite vrijednosti i iskoristite ovu energiju ako odjekuje.

Od 5. lipnja Venera će ući u Lava, gdje će ostati do listopada. Ovaj neuobičajeno dugi boravak za Veneru posljedica je njezine nadolazeće retrogradnosti 23. srpnja. Retrogradna Venera je vrijeme iscjeljivanja i širenja srca. Obično se krećemo kroz emocije i situacije koje su osmišljene da nas dovedu bliže našoj istini i punoj snazi našeg srca. Obratite pozornost na sve teme koje bi vam se mogle pokrenuti oko 5.-6. lipnja, jer bi to mogao biti znak na čemu radite tijekom ovog nadolazećeg razdoblja retrogradne Venere.

17. lipnja je mlad Mjesec u Blizancima. Ovaj mladi Mjesec može vam se činiti malo teškim i privući vas unutra, ali također nudi novi početak. Možda ćete morati reći zbogom nečemu, ali ovo čišćenje prostora će na kraju procvjetati u nešto novo. Iako postoji mala težina oko ovog mladog Mjeseca, usmjerite je u svoje kreativne projekte. Iskoristite ovo vrijeme za pisanje, crtanje, slikanje ili kiparstvo. U suštini, rad rukama bit će vrlo terapeutski za vas u ovom trenutku.

Saturn također postaje retrogradan 17. lipnja pod mladim Mjesecom. Retrogradni Saturn je vrijeme kada smo pozvani da pregledamo neke od svojih prošlih lekcija. Možda to osjećate kada je u pitanju romantika u vašem životu i što vam ljubav uistinu znači. Možda preispitujete svoje ljubavne veze i ono što želite od partnera. Također možete biti usredotočeni na ljubav prema sebi i ono što vam je potrebno da biste se osjećali nahranjeni i podržani iznutra. Možda vam se čini da se vaše potrebe mijenjaju, ali zapravo samo rastete u dublju svijest o tome što vam je uistinu važno.

Strijelac

Vladavina Blizanaca obasjat će vaš svijet! Ovo je pozitivna sezona za vas, a donosi vam i puni Mjesec u vašem znaku 3. lipnja. Ovo se događa samo jednom godišnje i to je energija koju svakako trebate maksimalno iskoristiti. Vjeruje se da kada puni Mjesec padne u vaš znak, aktivira vašu epifizu, pomažući u otključavanju skrivene mudrosti, dubljih intuicija i psihičkih poruka. U ovo vrijeme možete se osjećati posebno osjetljivo, a vaši snovi također mogu biti živi. Obratite pozornost na sve znakove ili sinkronicitete, budući da će Svemir i vaši vodiči/anđeli vjerojatno biti u vezi s vama!

Vašu intuiciju također može pojačati portal Srebrna vrata, čiji je vrhunac 28. i 29. svibnja, neposredno prije vašeg punog Mjeseca. Ovo je razdoblje snažne energije buđenja koja vam može pomoći da produbite svoje duhovne darove i svjesnost. Ako ste željeli dobiti psihičko očitavanje, ovo bi moglo biti snažno vrijeme za vas. Alternativno, također je sjajno vrijeme da se jednostavno povežete sa svojom intuicijom i obavite čitanje karata za sebe. Ponekad vam slobodno pisanje dnevnika također može pomoći da primate poruke iz viših sfera.

Od 5. lipnja Venera ulazi u vatrenog Lava. Venera će dugo vremena provesti u Lavu zbog nadolazeće retrogradnosti kasnije u srpnju. Venera je planet ljubavi, ljepote, romantike, novca i zadovoljstva. To je simbol božanske ženstvenosti i bit će posebno aktivan za vas. Obratite pozornost na sva pitanja srca koja se pokrenu oko 5.lipnja, jer bi to moglo biti trag o tome koje će lekcije ili teme nadolazeća retrogradna Venera potaknuti u vama.

17. lipnja imamo mladi Mjesec u Blizancima, koji će za vas pokrenuti više ljubavnih tema. Možda ćete upoznati nekoga posebnog, poput novog ljubavnika ili učitelja. Također možete odlučiti da se pridružite partnerstvu s nekim u poslu. Ovo je dobar mladi Mjesec da izazovete sebe kada su u pitanju ljudi s kojima se odlučite okružiti. Znajte vlastitu vrijednost i nemojte se bojati postaviti granice ako je potrebno. Ne morate reći ‘da’ ako se ne osjećate usklađeno.

Saturn također postaje retrogradan 17. lipnja, točno pod utjecajem mladog Mjeseca. Ovo bi moglo dodati sloj težine mladom Mjesecu, jer Saturn ponekad može stvoriti gustoću u našim kozmičkim putevima. Svaka težina koju možda osjećate znak je da putujete dublje. Kako biste izbjegli sukobe, samo preuzmite odgovornost za sebe i svoje postupke, umjesto da pokušavate kontrolirati postupke ili ponašanja drugih.

Jarac

Vladavina Blizanaca počinje portalom Srebrna vrata. Ovo je portal visokofrekventne energije koja se emitira sa zvijezde Aldebaran. Ova energija može pomoći u pojačavanju naših mentalnih procesa, pomažući nam da brže razmišljamo, s većom lakoćom pokupimo informacije i izvučemo više mudrosti iz svoje intuicije. Ako želite produbiti svoju intuiciju i povezati se sa svojim trećim okom, ovaj portal može poboljšati vaše napore.

3. lipnja imamo pun Mjesec u znaku Strijelca. Možda ćete osjetiti potrebu da se povučete ili ćete se osjećati posebno osjetljivo. Iako se ovo može činiti pomalo neugodnim, pokušajte to usmjeriti u kreativan rad. Vi ste vrlo kreativna duša, stoga iskoristite ovu energiju da se na neki način izrazite kroz umjetnost ili rad rukama. Ne morate dijeliti svoje kreacije sa svijetom; ovo može biti samo za vas ako se tako osjećate najbolje. Ako se osjećate posebno osjetljivo ili emotivno pod ovim punim Mjesecom, provođenje nekog vremena u samoći ili meditaciji može vam pomoći da postignete ravnotežu koju tražite.

Od 5. lipnja Venera ulazi u Lava, gdje će ostati do listopada/oktobra. Ovaj iznimno dugi boravak posljedica je činjenice da će Venera biti retrogradna 23. srpnja. Venera je planet ljubavi, ljepote i užitka, tako da su ovo teme s kojima ćemo raditi dok je retrogradna. Ako obratite pozornost na bilo kakve stvari povezane sa srcem koje se odvijaju oko 5. lipnja, možda ćete otkriti da se one vraćaju tijekom ovog retrogradnog razdoblja.

11. lipnja Pluton se vraća u vaš znak, gdje će ostati do kraja godine. Pluton nas vodi u podzemni svijet, u dubine naše duše kako bismo se mogli transformirati i ponovno roditi u svoju najautentičniju i najmoćniju verziju. Vaša je misija skoro dovršena, stoga držite se!

17. lipnja događa se mlad Mjesec u Blizancima. Ovog mladog Mjeseca mogli biste biti prilično zaposleni! Mogli biste se uhvatiti u koštac s novim projektom ili možda dovršavati nešto što vam je oduzimalo mnogo vremena. Možda ćete čak preuzeti više odgovornosti na poslu, a te bi odgovornosti mogle dovesti do više uspjeha i nagrada za ono što radite. Uvijek ste marljivi, tako da postoje velike šanse da ćete prihvatiti što god dođe i zajahati valove uspjeha! Samo imajte na umu da ne dopustite sebi da se previše izgorite ili preplavite svim svojim obavezama.

Saturn, vaš vladajući planet, također je retrogradan pod mladim Mjesecom 17. lipnja pa bi ovo moglo dovesti do problema iz prošlosti od ožujka 2023. Iako ste vrlo dobri u suočavanju sa svim problemima koji se pojave, budite otvoreni za oslanjanje na druge i traženje podrške ako vam je potrebna.

Vodenjak

Blizanci su zračni znak, tako da ćete se uvijek osjećati donekle opušteno kada dođe ova sezona. Vladavina Blizanaca počinje moćnim portalom Srebrna vrata. Ovaj portal može poboljšati našu mentalnu energiju, čineći da se osjećamo oštrije, bistrije i uključenije. Također možemo otkriti da nam je intuicija pojačana, a naše treće oko snažno osvijetljeno! Slijedite sve instinkte ili intuitivne slutnje koje možete primiti u ovom trenutku. Također možete smatrati da su vaši snovi proročanski ili moćniji tijekom ovog prolaza. Vjerujte svojoj unutarnjoj mudrosti.

3. lipnja imamo pun Mjesec u znaku Strijelca. Ovaj pun Mjesec je svijetao i veseo i izvrsno je vrijeme za avanturu. Ako ste htjeli negdje otputovati ili isprobati nešto novo, možda je pravo vrijeme da to učinite! Sada također može učiniti da se osjećate prilično društveno, stoga izađite van i povežite se s ljudima. Pozovite svoje prijatelje ili prisustvujte tom umrežavanju. Nikad ne znate koga možete sresti! Ovo je prekrasan pun Mjesec za širenje vašeg kruga i stvaranje osjećaja zajednice u vašem životu.

Od 5. lipnja Venera prelazi u Lava, gdje će ostati još duže vrijeme zbog nadolazeće retrogradnosti. Iako Venera neće biti retrogradna do 23. srpnja, možda ćete htjeti obratiti pozornost na stvari srca koje vas pobuđuju početkom lipnja. Što god da se pokrene za vas, vjerojatno će se vratiti tijekom ovog razdoblja retrogradne Venere. Dok Lav sjedi nasuprot vama na zodijačkom kotaču, vrlo ćete snažno osjetiti energiju retrogradne Venere. Znajte da imate moćan rad na aktivaciji srca i iscjeljivanju odnosa na horizontu!

11. lipnja Pluton će napustiti vaš znak Vodenjaka i vratiti se u Jarca do kraja godine. Ovo će vam donijeti svjetlo. Pluton u Vodenjaku potiče vas da putujete u dubine kako biste se transformirali i pomaknuli u novi potencijal. Ali za sada se odmarate od ove energije. Uživajte dok traje!

Mlad Mjesec u Blizancima stiže 17. lipnja. Ovaj mlad Mjesec ima nešto jake energije budući da je Saturn također retrogradan na ovaj dan. Vrlo ste upoznati sa Saturnovim radom, tako da ovo nije ništa novo za vas, ali možda ćete se morati vratiti lekcijama iz prošlosti. Mlad Mjesec odnosi se na nove početke, ali postoji osjećaj da ćete morati osloboditi malo prostora kako biste dopustili da ti novi početci stignu.

Razmislite o tome što vam više ne služi, a zatim radite s tom energijom kako biste znali da zaslužujete bolje. Za vrijeme ovog mladog Mjeseca možda ćete također morati uzeti pauzu od svih svojih obaveza. Nemojte se bojati pitati druge za podršku i pomoć kako biste mogli odahnuti.

Ribe

Od ožujka ove godine Svemir vas vuče za rukav, potičući vas da iskoračite i preuzmete odgovornost za život kakav želite voditi. Možda ste morali donijeti neke teške odluke, ali vladavina Blizanaca donosi priliku za pregled i procjenu. Vladavina Blizanaca počinje portalom Srebrna vrata, čiji je vrhunac 28. i 29. svibnja. Ovaj portal ima moć izoštriti vaš um i povećati vaš mentalni kapacitet. Možda će vam biti lakše naučiti nove stvari ili ćete možda otključati neku duboku unutarnju mudrost. Obratite pozornost i na svoju intuiciju pod ovom energijom.

3. lipnja imamo pun Mjesec u znaku Strijelca, koji vam donosi prekrasne energije, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Ako imate novi projekt koji želite pokrenuti ili ako ste tražili novi posao, znajte da imate puno podrške na svojoj strani pod ovim punim Mjesecom! Ovaj puni Mjesec također ima moć da vas dublje poveže s vašom svrhom, stoga vjerujte svim prilikama koje se pojave, jer nikad ne znate kamo će vas odvesti.

5. lipnja Venera ulazi u Lava, gdje će ostati do listopada. Ovaj iznimno dugi posjet Lavu posljedica je Venerinog nadolazećeg retrogradnog kretanja koje će se dogoditi kasnije 23. srpnja. Venera je planet ljubavi, odnosa i novca, stoga obratite pozornost na ove teme u svom životu početkom lipnja. Vjerojatno je da bi se te teme mogle vratiti radi dubljeg istraživanja kada Venera postane retrogradna.

17. lipnja imamo mladi Mjesec u Blizancima. Ovaj mladi Mjesec može pokrenuti stvari u vašem domu i obiteljskom životu. Možda ćete morati biti uz nekoga iz svoje obitelji ili vašem domu treba vaša pažnja. Možda također razmišljate o stvaranju vlastite obitelji, bilo da je riječ o rađanju djece ili stvaranju čvrste mreže prijatelja koji su poput vaše obitelji. Ako želite unijeti malo nove energije u svoj prostor, ovo je izvrstan mlad Mjesec za akciju.

17. lipnja Saturn također postaje retrogradan, što će biti veliki kozmički događaj za vas jer je Saturn u vašem znaku. Retrogradni Saturn potaknut će lekcije na kojima ste radili od ožujka ove godine. Koje su teme bile prisutne za vas u to vrijeme? Vjerojatno će se te teme uvući natrag u vašu svijest kako biste mogli obratiti veću pozornost na stvari koje tek treba riješiti.

Saturn traži od vas da iskoračite i preuzmete odgovornost za svoj život i ono naslijeđe koje želite ostaviti iza sebe. Saturn nas može natjerati da se potrudimo da to postignemo, ali definitivno nudi i svoje nagrade. Retrogradni Saturn može donijeti razdoblje napornog rada u vaš život, ali o Saturnu možete razmišljati kao o svom učitelju. Da, lekcije i obuka mogu biti izazovni, ali kada izađete s druge strane, bit ćete majstor.

atma

Neki baner