Zašto volimo Danijelu Dvornik?

Malo je pozitivnih osoba na domaćoj sceni koje su uvijek dosljedne sebi, bez glume i bez filtera. Malo je onih koji progovaraju o svom životu otvoreno i koji dijele iskreno svoje uspone i padove. Zbog toga je Danijela Dvornik, dobri duh domaćeg jet seta.

Vedra, uvijek nasmijana, uvijek odlučna pronaći nešto pozitivno u svim životnim izazovima, ova vrckava majka, baka i popularna blogerica postala je simbol žene koja može sve. Prava je moderna Amazonka u punom smislu te riječi.

Ona planinari, vježba u prirodi, ne srami se pokazati svoj celulit i ne libi se odgovoriti na provokativne komentare. Šalje jasnu poruku koliko je zdravlje bitno ali isto tako i da mnogi danas na Instagramu pretjeruju s iskrivljenom slikom o izgledu zbog koje se od svakog očekuje da izgleda nestvarno lijepo.

Važno je osjećati se dobro u svojoj koži! – glavni je moto ove blogerice koji ona zaista živi.

Na svom je Instagramu objavila inspirativni status, koji želimo podijeliti s vama kako bi vam uljepšali dan, baš kao što ga je Danijela svojim riječima uljepšala nama!

“Mislim da je stvar zadovoljnog života ‘pronaći balans u svemu što volite, radite, sanjate i planirate. Morate imati strpljenja i pustiti da vrijeme bude vaš vodič. Ne smijete silovati vrijeme jer tako štetite sebi. Vrijeme može biti vaš partner samo ako ga prihvatite.’ Pitam se ponekad zašto to nisam znala sa 20 godina? Mnoge stvari tada nismo znali, samo smo mislili da sve znamo. I to je dio životnog procesa kojeg moramo proći. Ne bi nam mladost bila niti malo interesantna da smo imali mudrosti. 😀 “

Autentična, iskrena i vedra – prava Amazonka

U moru životnih savjetnika, motivatora, beuty & lifestyle gurua, najviše nas dotaknu oni ljudi s kojima se možemo poistovjetiti, koji će s nama podijeliti svoje emocije, iskustvo i ljudskost, koji nam neće s visoka govoriti što sve kod nas ne valja i gdje smo sve pogriješili i kako ćemo to promijeniti slijedeći njihove utabane pute, već nam otvorena srca kažu – “u redu je biti svoj, živjeti na svoj način i graditi tako svoju sreću.”

Šireći tu pozitivu i neku posebnu životnu iskru, bez potrebe da ponizi čak i one koji se ne slažu s njom, postala je zaista prava inspiracija. Hvala Danijela.

Foto: Instagram

Neki baner