Amazonke.com je online magazin / portal usmjeren na modernu poslovnu ženu. Te jedan od najčitanijih Women Lifestyle portala u regiji.

 

Portal svakim danom broji sve više čitatelja te ima više od 1 000 000 jedinstvenih posjetilaca mjesečno, (unique visitor), što nam je motivacija da svakodnevno radimo na kvaliteti i implementaciji novog sadržaja kako bi Vaše korisničko iskustvo bilo što ugodnije i kvalitetnije.

 

Najveću čitanost imamo naravno iz Hrvatske, s mjesečnim brojem jedinstvenih posjeta od preko 650 000, ali nas posjećuju i čitatelji iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, te čitatelji iz svih ostalih zemalja svijeta koji potječu s balkanskog govornog područja kao što su Njemačka, Austrija, SAD, Australija, itd.

 

Povijest i vizija portala Amazonke:

APortal je neovisni medijski projekt koji je pokrenula Marija Klasiček u studenom 2015. godine. Portal je regionalno usmjeren i povezuje ljude različitih stavova, kultura i svjetonazora.

Činimo cjelinu koja je unikatna jer donosimo svoja stajališta i sabiremo relevantne novosti iz lifestyle svijeta. Ovo mjesto je dom mnogima koji su gladni tople ljudske riječi, humora i kvalitetnog štiva. Zbog toga, portal živi u srcima onih koji ga stvaraju i vas koji ga čitate. Za portal pišu obični, svakodnevni ljudi, biraju teme koje žele i pišu na svom materinjem jeziku.

Svoju potporu možete nam dati i tako da nas zapratite putem društvenih mreža. S Vama se družimo putem naše Facebook i Instagram stranice.

Veselimo se druženju s Vama i zahvaljujemo što nas pratite!